• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zie de zon zie de maan akkoorden

Gegevens
Gemaakt door: 09.03.2019
Auteur: Ayfer
Bekeken: 655

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

God is de kunstenaar - Schepping. Sinterklaasliedje, voor zang of instrument , keyboard of piano, gitaar, bas en drums.

We komen aan een meer We kunnen er niet rond We kunnen er niet over We kunnen er niet onder We moeten er door. Ik zegen jou in Jezus naam. Maak een vrolijk geluid. Originele versie in Cm. Deze site maakt gebruik van cookies. Muziekweb beschikt over een hoop unieke muziek.

Och Moeke, viool etc met piano begeleiding en gitaar begeleiding. Het avondlied versie met koor. Dag Sinterklaasje, hoor eens even - Trad, U bent altijd bij mij. Heer, Zie ginds komt de stoomboot en Hij komt. Gearrangeerd voor C-instrument fluit, maar volgt jou niet terug. If you're happy in G. Je kan je klem capo zetten als de toonaard te laag is.

Aanbevolen met een klem capo op 2e fret. Awesome God met tekst.

Sinterklaasliedje in een arrangement met bolero ritme, voor zang of instrument , keyboard of piano, gitaar en drums. Het meeste van de muziek in de genres heeft raakvlakken met popmuziek, maar ook klassieke instrumenten en koren spelen regelmatig een belangrijke rol. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. We komen aan een bos We kunnen er niet over We kunnen er niet langs We kunnen er niet onder We moeten er door.

Sinterklaasliedje, voor zang of melodie instrument en keyboard of piano. Kleiner weergeven Groter weergeven Hoog contrast.

De zak van Sinterklaas - Trad. Jezus is de morgenster. God is de kunstenaar - Schepping. Binnen christelijk Nederland zijn ze vooral bekend door hun kinderliedjes. Kinderen van een vader. Dit verandert de toonaard in Bm voor piano of bas.

Ga naar...

Het paard van Sinterklaas is ziek - Trad. Annie's song in D. Who is the kKing of the jungle. Oude volksdeuntjes, met eenvoudige teksten en melodieën, worden sinds mensenheugenis van ouder op kind overgedragen.

Allerleukste liedje met songtekst. Samen is veel leuker. De betaling dient binnen 14 dagen plaats te vinden. Je bent bijzonder met tekst. Ik ken je wel - Jo Jo Jona.

Play guitar Chord ♪ Jan Smit - Als De Nacht Verdwijnt

Gearrangeerd voor Bes-instrument trompet, klarinet etc met piano begeleiding. Awesome God met tekst. Gearrangeerd voor C-instrument fluit, viool etc met piano begeleiding en gitaar begeleiding. Voor blokfluit, accordeon of keyboard , gitaar en evt. Oebele Drie jaar lang was de kinderserie Oebele te zien op de Nederlandse televisie.

Een rivier vol van vrede. Daarbij horen onder meer opwekkingsliederen, albums en live-opnamen die moeilijk te verkrijgen zijn. Rommel de bommel - Trad? Liedjes, liederen uit Taiz en veel Nederlandstalige kerkmuziek.

De betaling dient binnen 14 dagen plaats te vinden? Maak een vrolijk geluid. Er is ham in D. Let it be in C origineel.

Let it be in C origineel. Een parel in Gods hand met tekst. Blowin' in the wind in G. Zet de deur maar open.

Adonai - Opwekking met tekst. Een Nederlandse Amerikaan in D. Hoe prettig is nu het schemeruurtje - B.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.03.2019 00:37 Dogukan:
   Sinterklaasliedje, voor accordeon, keyboard of piano.

   14.03.2019 05:09 Phaedra:
   Je bent bijzonder met tekst.

  Ten anker

  Vond