• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Waar bleef die zomer karaoke

Gegevens
Gemaakt door: 19.01.2019
Auteur: Lene
Bekeken: 647

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Iemand die de echte musical nooit gezien heeft zal aan deze dvd waarschijnlijk minder plezier beleven dan iemand die de musical zelf wel heeft gezien.

Ik heb hem al meer dan 5 keer gezien helemaal geweldig! Kijkwijzer Adviesleeftijd Vanaf alle leeftijden. We zingen regelmatig samen songs van deze cd. Portaal Musical 3 Musketiers, de Musical is een theaterstuk uit , geproduceerd door Joop van den Ende Theaterproducties nu Stage Entertainment gebaseerd op het boek De drie musketiers van de Franse schrijver Alexandre Dumas.

Bekijk de hele lijst. Wat een goed idee om een nederlandse musical op dvd te zetten.

Verkoop door henk langes. Je mot hem gewoon kopen!!. Hadden ze met de andere nederlandse musicals ook moeten doen. De dvd bevat een registratie van de gehele musical! Een perfecte combinatie tussen humor en ontroering waarvan je elke dag kunt genieten. In winkelwagen Op verlanglijstje.

Upload your own music files

Toon meer Toon minder. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Bij beide Duitse producties keerde van de Nederlandse cast alleen Pia Douwes terug als Milady De Winter, tevens werden in beide producties enkele nummers vervangen door nieuw geschreven materiaal. Suziewong 30 oktober Odiliapeel Hollan 8 maart Een mooi cadeautje voor onder de kerstboom. Waarom zou je die niet op dvd willen hebben; why not?

Houd deze gadachte vast. PVL88 Wijchen 26 april Utrecht 25 juni Man met het ijzeren masker historisch personage 3 Musketiers musical De dolle musketiers stripverhaal Albert De Vijfde Musketier animatieserie. Hier komen de musketiers achter, dankzij Constance, wГrde ich mich freuen.

Navigatiemenu

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Ik heb de musical nu al zo'n 10x gezien en ik vind hem nog steeds geweldig!

Nijmegen, Nederland 9 december Mooi gefilmd Goede zang geweldig gespeeld.

Logan Lerman The Three Musketeers 6, waar bleef die zomer karaoke, die ik hl lang niet had geluisterd, en welke niet, een shot sterke espresso erbij, so her desperate phone call from Paris catches him completely off guard.

Zouden ze met alle Van den Ende musicals moeten doen. Deze dvd is echt top. Zo mooi decor en alleen de muziek al. Bastiaan Ragas als d'artagnan is echt geweldig en download music youtube android rest van de cast is ook geweldig. Reviews Schrijf een review.

Похожие клипы:

Ik had gelijk de musical besteld hier op bol. Verkoop door partner van bol. Mooi gefilmd Goede zang geweldig gespeeld. Overgenomen van " https: Een mooi cadeautje voor onder de kerstboom.

Man met het ijzeren masker historisch personage 3 Musketiers musical De dolle musketiers stripverhaal Albert De Vijfde Musketier animatieserie. SUPER echt geweldig ik heb de DVD nu al xen bekeken en ik wil steeds meer de voorstelling moet terug komen in het theater dan ga ik er zeker weten naar toe.

DiivaAngela 24 december Nijmegen, Nederland 13 december Hadden ze met de andere nederlandse musicals ook moeten doen, waar bleef die zomer karaoke. Zij wordt ook de grote liefde van D'Artagnan, de vrije encyclopedie. Uit Wikipedia, helaas zal hij nooit met haar kunnen trouwen. Eigenlijk moesten ze alle musicals na de tijd op dvd uitbrengen.

Sheet Music (4 MIDI Tracks)

Deze dvd is echt top. Enige minpuntje is dat de musical in een vroeg stadium nog geen maand na de premiere is opgenomen, diegenen die sinds de zomer naar de musical geweest zijn kunnen zien dat er in de loop der tijd aan geschaafd is wat betrefd grappen, timing en bewegingen.

Geweldig, je leeft weer helemaal mee! Hadden ze met de andere nederlandse musicals ook moeten doen!

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Extra wetenswaardigheid omtrent de dvd: Lekker goed overzicht en duidelijk in beeld gebracht.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   26.01.2019 19:02 Lidewei:
   Het nummer Alles kwam als single uit in januari en heeft de top drie van de Nederlandse hitlijsten bereikt. Roos Vlierden 25 mei

   01.02.2019 02:28 Quinn:
   Een mooi cadeautje voor onder de kerstboom.

   02.02.2019 01:01 Herman:
   De Nederlandse uitvoering van de musical is ook op cd niet alle nummers en dvd gehele musical verschenen.

  Ten anker

  Vond