• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hp sprocket compacte fotoprinter review

Gegevens
Gemaakt door: 12.02.2019
Auteur: Hessel
Bekeken: 348

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Daarnaast heeft het een lage TCO en heeft het diverse netwerkmogelijkheden. PMVerhulst Amsterdam 24 februari

Y48rxa 22 augustus Ik raad dit product aan. Sjareltje09 31 mei Ik raad dit product aan. Een fotoprinter kopen hoeft dus helemaal niet lastig te zijn met onze top 10 beste fotoprinters. Super leuk en makkelijk.

Bekijk aanbod bij Coolblue. Famille 16 januari Ik raad dit product aan.

Bekijk de voordeligste aanbieders online. Je moet dan eerst de Canon-app downloaden. Leongils 14 november Ik raad dit product aan. De Sprocket kan bijna nooit verbinding maken waardoor het toestel weinig nut heeft. Ben je op zoek naar een betaalbare printer om in huis te plaatsen.

Goede kwaliteit herinneringen uitprinten ipv op je telefoon.
 • En je print ze in no time met de HP Sprocket Plus. En dat zonder inkt.
 • GimmeHopeYohanna 29 augustus Ik raad dit product aan. Dat had ik niet door want ik haalde hem eruit voordat hij ging printen waardoor ik een kleurzweem kreeg over de foto's.

Gerrie Ochten 1 december Ik raad dit product aan. De USB connectiviteit zorgt ervoor dat je het met een computer kunt verbinden en het zo ook als een persoonlijke bureauprinter kunt gebruiken om documenten uit te printen.

Daarnaast gaat de batterij van de sprocket heel snel leeg, weet niet of dat aan die van mij ligt of dat meer mensen hier last van hebben. Reviews Schrijf een review. Kijk voor meer informatie op hp. Zeer leuk en compact om overal mee naartoe te nemen! De app op je telefoon werkt prima.

 • Hoe lang de cartridges meegaan en hoeveel ze kosten is ook goed om te weten.
 • Hij drukt de foto goed af een zeer goede koop ik ben er blij mee. Op zoek naar de nieuwste variant?

De printer heeft veel mogelijkheden en het heeft daarom best een hoog prijskaartje er aan hangen. Dimiqwerty 21 augustus Ik raad dit product aan. Je smartphone zit vol schitterende foto's, dus houd ze niet alleen voor jezelf.

Ik kon mijn geld terug krijgen en heb toen deze gekocht, hp sprocket compacte fotoprinter review. KiReview 14 november Ik raad dit product aan. Bedenk je wel dat de foto vrij klein zijn. Een erg handig printertje voor je mobiele telefoon!

Meegeleverd in de doos:

Canon Selphy CP The Canon Selphy CP is a neat, little dye-sublimation printer that includes a bucket for easy travel, but the wireless accessories aren't included.php. IngrridM Heerhugowaard 17 juni Ik raad dit product aan. Leuk en handig om snel een foto van je smartphone af te drukken.

De kwaliteit is wel beperkt. Als je een fotoprinter kopen wilt, is dit een goede keuze. De printer is snel en de app is zweet gebruiksvriendelijk. Clausy 3 december Ik raad dit product aan. Daarnaast is het ook mogelijk om afbeeldingen vanuit je smartphone en tablet te printen!

JanNW 19 september Ik raad dit product aan.

Connect with your BFFs

Polotje1 terheijden 23 augustus Ik raad dit product aan. Olipitje Groesbeek 24 december Ik raad dit product aan. Het zal je misschien niet verbazen dat het best een hoog prijskaartje aan zich heeft hangen. Geschreven bij HP Sprocket - Mobiele Fotoprinter - Rood de kwaliteit van de foto's valt enorm tegen en der sprocket is erg traag.

Het is een heel handige apparaat die gemakkelijk te bedienen is. Naast computers en laptops houden ze zich ook bezig met het produceren van printers. Het is ook uniek vergeleken met de andere printers. Het is compact en neemt niet veel plaats in beslag. Matsuru2 hp sprocket compacte fotoprinter review december Ik raad dit product aan.

De meeste mobiele telefoons, tablets en navigatiesystemen zijn uitbreidbaar met een MicroSD-kaart. Hulp nodig bij het kiezen.

Related Deals and Promotions

Matige kwaliteit Hoge prijs kleine batterij. Gsm heb je altijd bij, dus altijd mogelijkheid om mooie momenten te fotograferen en af te drukken. Wowsaly 25 september Ik raad dit product aan.

Tonpol Heerlen 10 april Ik raad dit product aan. De afmetingen ervan zijn x x mm en het weegt 6,6 kg. Mountnl Amsterdam 24 februari Ik raad dit product aan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.02.2019 06:16 June:
   Nikki Den Haag 5 september Ik raad dit product aan. Dat het leuk is om foto's zo af te drukken.

   19.02.2019 10:10 Corné:
   Link23 23 november Ik raad dit product aan. Over de foto zijn er lijnen zichtbaar.

  Ten anker

  Vond