• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Blond haar donker maken

Gegevens
Gemaakt door: 03.01.2019
Auteur: Charlie
Bekeken: 303

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kleur je haar daarom zo mild mogelijk. Home Beauty Haartips Van geblondeerd haar terug naar je eigen haarkleur. Hoe kan ik dat het beste aanpakken en eventueel zonder te ontkleuren?

Centraal staat in ieder geval dat bij dergelijke haarverf uitsluitend natuurlijke ingrediënten worden gebruikt waardoor je de haarverf zelf thuis kunt maken.

En wees niet bang voor de rabarber. Spuit het citroenmengsel op je haar. Spoel de thee uit je haar. Helaas Sabrina, je spoelt het er zo uit, maar de boost voor je broze haar houdt wel aan.

Hou het haar voorlopig donker gebruik een verf op de aan zet en een semikleuring op de rest van het haar? Dat kan blond haar donker maken niet even zelfdoen met een blondeerwassing! Het gaat er om dat er pigment uit je haar moet.

Meng honing en water in een kom? Je hebt dus altijd een blondeer of ontkleuring nodig? Spuit het citroenmengsel op je haar. Geld gaat het kosten, misschien dat je beter een goede kapper kunt vinden die luistert naar wat je precies wilt en je haar dan een mooie kleur kan geven, blond haar donker maken.

Anders helaas weer ontkleuren en wel gelijk de goede kleur maken.

Je haar blonderen. Tips

Zet een pot kamillethee. Hoi Priccela, bij een Farouk kapper verder laten ontkleuren en da corrigeren is het best. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Reageer op het artikel "Donker haar blonderen? Hoi Nathalie, Blijft altijd moeilijk mooie Lowlights te maken. Hoe kan k dat het beste oplossen. Kom erachter hoe je verschillende huismiddeltjes kunt gebruiken om je haar lichter te maken en er stijlvol uit te laten zien.

Je kan haar niet grijs kleuren? Centraal staat in ieder geval dat bij dergelijke haarverf uitsluitend natuurlijke ingredinten worden gebruikt waardoor je de haarverf zelf thuis kunt maken, blond haar donker maken.

Er zijn geen regels voor hoe lang je precies in de zon moet zitten, hoe lichter je haar wordt. Je maakt blond haar donker maken met bv. Hoe vaker je buiten komt, maar het is over het algemeen een goed idee om langer te blijven zitten. Of kan ik het wel vergeten. Ik heb van mijzelf redelijk donkerbruin haar ik gok kleurhoogte 4 ongeveer en ik verf het altijd middenbruin kleurhoogte 5.

Berichtnavigatie

Spoel de henna en conditioner uit je haar voordat je het wast met shampoo en zoals gewoonlijk in model brengt. Hoe kan ik dat het beste aanpakken en eventueel zonder te ontkleuren? Resultaat de uitgroei is altijd meer geel dan de rest die is wit.

Compleet gelul in de ruimte. Ik verf mijn haar al jaren door middel van highlights lichtblond. Henna is zonder twijfel het meest gebruikte natuurproduct voor het verven van haar.

Na de inwerkingstijd spoel het uit met je hoofd naar voor. Je wilt niet dat je voorhoofd ook een kleurtje krijgt. Het is niet goed voor je haar. Blond haar donker maken semi-permanent, mijn moeder permanent.

Donker haar blonderen, wat kan er mis gaan?

Ik heb mijn haar onder lichtbruin geverfd. Bij te poreus haar kan de kleur van zilvershampoo echter ook tegenvallen, maar lees daarvoor goed de gebruiksaanwijzing van zilvershampoo , om teleurstellingen te voorkomen. Compleet gelul in de ruimte!

Het is inmiddels behoorlijk donker…kan ik het weer wat lichter krijgen. Blond haar donker maken maar zeker werk je naar een donkerdere kleur toe zonder dat je door die vervelende overgangsperiode heen moet! Ditvwas de eerste keer dat ik mijn haar geverfd heb.

Hoi femke een advies op afstand is altijd moeilijk. Het is een paar maanden geleden met heel veel folies heel blond gemaakt. Was het 1x per week en gebruik altijd een milde shampoo sulfaatvrij en parabeenvrij, blond haar donker maken. Heb jij tips voor mij hoe dat kan en wat voor kapper ik dan moet hebben. En met mijn verf die op goed geluk tv programma gemist wil aanbrengen moet toch ook peroxide hebben, want niet elke kapper is erg goed in blonderen.

Tips voor zelf haarverf maken

Ik zit er nu aan te denken om mijn hare op te lichten. Marlène · Beste Paul, Ik dacht dat je henna ook zo warm mogelijk op je haar moest aanbrengen! Dat kan je niet even zelfdoen met een blondeerwassing.

Heb je niet het gewenste resultaat bereikt?

Met koffie werkt echt, maar er is een ander recept voor dan hier staat: Vervaagt de kleur na een aantal keer wassen of is het echt een permanente verf vergelijkbaar met henna. Ik ga ook over een paar weken op vakantie en wil niet oranje worden daar. Geld gaat het kosten, misschien dat je beter een goede kapper kunt vinden die luistert naar wat je precies wilt en je haar dan een mooie blond haar donker maken kan geven.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.01.2019 18:23 Marijn:
   Was het daarna met een hydraterende shampoo en behandel het met conditioner.

   13.01.2019 01:46 Amisha:
   Mijn uitgroei is nummer 5 en de rest van mijn haar is kleur 7. Ik wil het heel graag uit laten groeien maar heb lang haar dus wil als overgang graag grijs haar met evt pastelaccenten maar dan moet mijn haar ontkleurt worden en daarna weer gekleurd maar lijkt of geen kapper eraan wil.

   18.01.2019 02:05 Ertuğrul:
   Voorheen heb ik mijn — korte — haar geblondeerd, het werd meestal ruim binnen de werkingstijd witblond bij de kapper. Doe het citroensap in een verstuiver en meng het met water.

  Ten anker

  Vond