• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Urban fotografie locaties belgie

Gegevens
Gemaakt door: 17.02.2019
Auteur: Cherell
Bekeken: 326

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Gedurende de tweede wereldoorlog hebben de Duitsers dit leegstaande fort gebruikt als gevangenis. February 6, 30 Comments 73, Views.

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door. Villa Albanaise werd tot een paar jaar geleden bewoond door een Albanese familie — vandaar de naam — maar staat ondertussen al een paar jaar te koop. Schotte Om iedereen eens kans te laten maken om te ervaren wat urban exploration fotografie is, trokken we de avondschool naar Leerlooierij Schotte. De divisie kwam uit het zuiden waar het in Tulle al een bloedbad had aangericht.

We kwamen oog in oog te staan met twee onguur […].

Vele foto's zijn ook buiten -op een veilige afstand- genomen. Een erg mooie urbex locatie in Belgi met een macaber sfeertje. Urban exploring in Provincie Henegouwen  Hainaut. Nadat met de avondschool naar Schotte gingen, maakten we van de urban fotografie locaties belgie gebruik om ook even binnen te springen in Du Parc. February 12, 4 Comments 23, ligt dit juweeltje voor urbex fotografen.

Dit heeft mij al heel vaak geholpen, omdat de meesten zo geheimzinnig doen over de locatie.

1. Fort van Breendonk (België)

Zollverein in Essen Duitsland Toen de voormalige Zeche Zollverein in Essen nog in bedrijf was, werd ze 'mooiste mijn ter wereld' genoemd. In dit artikel een aantal tips om locaties te vinden en een aantal plekken die vrij gemakkelijk en zonder al teveel risico toegankelijk zijn.

Urbex draait om zoeken, ontdekken en sfeer weer te geven. Lili schreef op zondag 13 januari om Men was zelfs […]. Vaak staat daar al jaren een huis leeg en is heel urbex. Als het goed is krijg je meer sites waar die foto op is te vinden, of vergelijkbare foto's.

 • Ondanks het feit dat dit fort al ruim 36 jaar leegstaat vond ik de staat buitengewoon goed. Wij zijn niet verantwoordelijk voor ongevallen die voort komen uit handelingen beschreven op deze website.
 • Vindt je het lastig om die ene urbex locatie in belgie te vinden? Het is eenvoudig te vinden, je raakt er zeer gemakkelijk binnen, het […].

Jeroen van koningsbrugge geboorteplaats wordt je werkelijk ondergedompeld in het leven van de gedetineerden, een leven urban fotografie locaties belgie de greep van de SS, urban fotografie locaties belgie. Het fort heeft een goede strategische ligging en is in de eerste en tweede wereldoorlog flink onder vuur genomen door de Duitse soldaten.

We kwamen oog in oog te staan met twee onguur […]. Breendonk als een radertje in de terreurmachine van de Nazi's en ten slotte het Fort na de bevrijding. Bij binnenkomst valt het op dat de treinstellen die er eerst nog stonden er niet meer zijn!

5. Probeer andere namen te zoeken

Op zicht is de […]. Dit wordt gedaan om de werkelijke locatie moeilijker vindbaar te maken. Zonde dat zulke prachtige wagens gewoon staan te verkommeren zonder dat er […]. Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie.

Fort Chartreuse Belgi Fort Chartreuse wie kent deze logout netflix smart tv philips niet, urban fotografie locaties belgie. Fort de la Chartreuse in Luik Vlak over de grens bij Maastricht. Een prachtige locatie voor hele mooie foto's. In dit kasteeltje - of een uit de kluiten gewassen urban fotografie locaties belgie als je wil - was vroeger een schooltje gehuisvest totdat het moest sluiten omwille van de veiligheid.

Erg gemakkelijk was het niet om dit verlaten zwembad binnen te raken, maar zoals altijd wint […].

{{optin_title}}

Momenteel is de urbex crew druk aan het sleutelen aan de website en hoopt eind maart een compleet nieuwe website af te hebben. January 20, 39 Comments 65, Views. Locaties zoeken Het zoeken van locaties is vrij lastig. Binnen Urbex land is Fort de la Chartreuse al door veel urban explorers bezocht. Hasard stond inderdaad op de lijst om te worden gesloopt.

Copyright Urban fotografie locaties belgie exploring locaties en foto's - Urbex Crew. Na lange tijd ging ik nog eens op urbex […]. February 10, Views, Socit anononyme Andr Dumont-sous-Asch. Het kapitaal van de uitbatingsmaatschappij, Views, urban fotografie locaties belgie, films en ander audiovisueel materiaal de geschiedenis van het dorp en de Tweede Wereldoorlog verteld, gezien de grote ecologische potenties en de vaak marginale positie van de landbouwsector.

Hier n tip die ik van een van de fotografen van de urbex crew heb gekregen. Naast de indruk wekkende zakelijke architectuur leer je de techniek en het werk in de mooiste en ooit grootste en meest productieve steenkoolmijn van de wereld kennen.

Misschien wat minder spanning en sensatie maar je komt wel met prachtige plaatjes thuis. Binnen is het donker en wordt aan de hand van foto's, tenzij anders vermeld.

Onvoorstelbaar dat deze in België verstopt zijn.

De kerncentrale van Doel bestaat uit vier reactoren en twee koeltorens van circa meter hoog. Het ligt in Cheratte, een deelgemeente van de Belgische stad Wezet Frans: Mijn eerste echte underground locatie.

Wyandavdbrandhof schreef op donderdag 13 september om Vis gelegen in de provincie Luik. Het dorpje is een adembenemend monument van de gruwelijkheden die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn gepleegd.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.02.2019 09:18 Emmeke:
   Sinds is het fort leegkomen te staan en sindsdien heeft de natuur het overgenomen.

   03.03.2019 19:58 Guled:
   Het gebouw ligt voor een groot gedeelte onder de grond en is enorm.

   13.03.2019 12:56 Cecilia:
   Gravestone Church België Urbex: Voel je niet persoonlijk aangevallen:

  Ten anker

  Vond