• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

School voor persoonlijk onderwijs geldermalsen

Gegevens
Gemaakt door: 10.03.2019
Auteur: Lauranne
Bekeken: 917

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ze halen meestal een dubbel examenprofiel en mogen alvast universitaire vakken volgen. Momenteel staat dit in je browser uitgeschakeld.

Op SvPO Isaac Beeckman in Zeeland zitten diverse kinderen met een lichte vorm van autisme die naast deze opzet geen extra ondersteuning nodig hebben.

Dat is bij de Academie niet zo, zegt Polet. De school organiseert structureel mentoroverleggen waarin zij de ondersteuning van leerlingen aan de orde heeft en evalueert. Anders houdt een school met zulke kleine klassen geen stand. Daardoor is iedereen wat vriendelijker met elkaar. Het begint dus bij de kleine klassen.

Niet meer dan zestien leerlingen zitten er in n klas, school voor persoonlijk onderwijs geldermalsen. Het pand van de Isaac Beeckman Academie is gedateerd: Het pand van de Isaac Beeckman Academie is  gedateerd: Mogelijk heeft dat het gemiddeld examencijfer met 0,1 punt gedrukt. In samenwerking met indebuurt Utrecht.

Daarna volgden vestigingen in Amsterdam, Geldermalsen en Hardegarijp en — vanaf komend schooljaar — Utrecht. Het is dan een zegen te zien dat het ook anders kan. Daar heb je immers je docenten bij de hand.

Goede slagingspercentages

Met een reservering wordt u als eerste uitgenodigd voor informatiedagen. Het is een gedisciplineerde en strenge school die een bijna procent sluitende communicatie en altijd hetzelfde rooster en draaiboek heeft. Terug naar de krant Lijst. Want waar andere middelbare scholen het publiek massaal toelaten, kan hier enkel een selecte groep van zestig kinderen met ouders komen kijken.

Klas met extra uitleg voor wie moeilijker leert. Door Juliette Vasterman In groep acht van de basisschool voelde Anna Faglia 19 uit Huijbergen een enorme druk om te  scoren op de eindtoets van Cito.

Het begint dus bij de kleine klassen, school voor persoonlijk onderwijs geldermalsen. De gedroomde school Dagblad Trouw. Met als hoogtepunten 7 tot 9 taalreizen om samen in de praktijk Engels, Frans, zegt ze. Met de hulp van alle docenten hier op school, maar je kan eender wat gebruiken dat deze twee taken kan uitvoeren.

Behalve de kleine klassen kent SvPO geen bijzondere zorgvoorzieningen. Columnisten Tommy Wieringa Youp Japke-d.

Over deze school

Afwijkende informatievoorziening - geen open dag SvPO zegt op hun site: In zijn we met de eerste school gestart in Zeeland. Leerlingen ervaren de school als plezierig. De brugklas lijkt in het enorme klaslokaal, een oud kantoor van het waterschap, in het niets te vallen, maar met veertien leerlingen is het ook echt een klein klasje.

We leren je werken met SPSSsoftware die gebruikt wordt bij economisch en maatschappelijk onderzoek. Daarom investeren we in extra goed Engels met het Global-excellence programma. Eindelijk een school die durft op te voeden. Alle ingredinten voor geslaagd onderwijs in huis. Docenten die makkelijk te benaderen zijn.

Leerlingen ervaren de school als plezierig. De  Vwo'ers o p hun beurt doen het  beter dan op een categoraal Vwo of Gymnasium. Samenwerking met onderwijs in Utrecht.

Neem dan contact op met onze school voor persoonlijk onderwijs geldermalsen Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Lees ook deze artikelen. En niemand is ooit blijven zitten.

Je kunt het artikel digitaal lezen: Kleine klassen, veel aandacht Onze waarden Onze mening Reserveer tijdig. In mei vertelt een andere moeder  over de vestiging in Zeeland. Bij filosofie maak je kennis met de geschiedenis van het denken en leer je goed redeneren en debateren.

Welke niveaus kun je volgen op deze school?

Doordat we voldoende tijd in het onderwijs investeren, doe je het meeste werk gewoon op school. Van het eerste examen dat havo-leerlingen in aflegden, viel het gemiddelde cijfer wat tegen. Dat gold niet voor Anna Faglia. Op het ouderportaal kun je per vak zien hoe ver je kind voor of achter loopt ten opzichte van de geplande vorderingen, inclusief advies voor ouders voor het mogen opnemen van verlofdagen etc.

Voor welke kinderen is deze school geschikt. Wel of niet de klas vertellen over mijn autisme. Eind jaren  negentig gingen veel scholen over op het studiehuis, waarbij leerlingen zelfstandig moesten  leren, vervolgt de 65-jarige Hans die uitlegt dat je daar doodziek van wordt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.03.2019 16:39 Amerik:
   Inmiddels doet Anna vwo op de Isaac Beeckman Academie in het Zeeuwse Kapelle, waar ze  eerder haar havodiploma haalde.

   25.03.2019 14:58 Ismail:
   De academie biedt alleen havo en vwo aan. De vijf scholen van de stichting hebben nog niet allemaal eindexamenkandidaten geleverd.

  Ten anker

  Vond