• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Labiacorrectie voor en na

Gegevens
Gemaakt door: 08.03.2019
Auteur: Saira
Bekeken: 745

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Andere behandelingsmogelijkheden kunnen besproken worden met de plastisch chirurg. Het deed emotioneel ook wat met me omdat ik zó opgelucht was.

Eerst in Amsterdam op gesprek geweest maar dit gesprek beviel me niet. Dit wordt met een steriele stift afgetekend op de schaamlip. Heb je zelf ervaring met deze behandeling? Reactie annuleren Kies uw waardering: Je behandeld arts zal je hier duidelijke instructies over geven.

De schaamlipcorrectie duurt gemiddeld n uur. Hoe labiacorrectie voor en na ik verdoofd voor de ingreep. De meeste mensen ondervinden weinig pijn na een schaamlipcorrectie. Hierdoor liggen de lange schaamlippen niet beschermd tussen de buitenste schaamlippendie een stuk minder gevoelig zijn.

Wij kunnen ons voorstellen dat het voor u ongemakkelijk overkomt maar het is dus niet nodig de behandeling hiervoor uit te stellen.

Het consult zal ongeveer 45 minuten in beslag nemen en heeft als doel u zo duidelijk en volledig mogelijk te informeren.

Onze keurmerken

Bij het eerste consult in vKlinieken voelde ik me op mijn gemak. Uiteraard is het van groot belang dat een vrouw gelukkig is met hoe haar vagina eruitziet. De operatie is kortdurend en niet ingewikkeld, maar heeft wel tot gevolg dat uw schaamlippen direct na de ingreep enigszins pijnlijk en flink gezwollen zijn. Deze hechtingen lossen na verloop van tijd op en hoeven dus niet verwijderd te worden. Tampons kunnen voorzichtig geplaatst worden 4 weken na de behandeling.

Na een correctie kan een flinke zwelling ontstaan. Door deze ervaring was ik huiverig om nog een kliniek te bezoeken.

Binnen een uurtje was ik klaar en kon ik naar huis. Contact Afspraak maken Contactgegevens Route, labiacorrectie voor en na. Complimenten, had dit veel eerder moeten laten doen Er is echter een groot verschil tussen een verkleining en een vergroting. Hierna zal uw plastisch chirurg naar uw medische achtergrond informeren! De zwelling en bloeduitstorting nemen de eerste dag eerst toe, alvorens het herstel optreedt.

Vervolgens zal de plastisch chirurg samen met u met behulp van een spiegel uw schaamlippen onderzoeken?

Schaamlipcorrectie is een veelvoorkomende behandeling

De klachten die u na de ingreep heeft houden dus niet lang aan. Bekijk de prijslijst voor onze tarieven. Schaamlipverkleiningen worden verricht om esthetische, maar ook om praktische redenen.

Ben je trots op het resultaat, labiacorrectie voor en na. Ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die na 1 week na de operatie al kunnen werken.

Ik geef toestemming om deze gegevens in mijn persoonlijk dossier te verwerken. Schaamlipcorrectie ervaring van Fadoua el C. De behandeling De schaamlipcorrectie is een dagbehandeling en duurt gemiddeld een uur.

Informatie

Zij hebben mij geweldig geholpen. Maar pas na ongeveer zes maanden tot een jaar zullen de littekens helemaal hersteld zijn.

Klik hier voor de prijzen van de behandeling   Contact.

  • Klik hier voor meer informatie Sluiten.
  • Daarna gesprek met plastic surgeon.
  • Operatie schaamlipcorrectie Vooraf bepaalt de plastisch chirurg hoeveel weefsel van de schaamlippen voor uw schaamlipcorrectie verwijderd moet worden.
  • Het doel van dit gesprek is u op de hoogte te brengen van de algemene gang van zaken die geregeld moeten worden rondom uw schaamlipcorrectie.

Bij een schaamlipcorrectie, ook wel schaamlipverkleining of labiacorrectie genoemd, Vrienden van Vrienden. Ik had een intake gehad bij dokter zer. Ze waren niet eens heel groot ofzo meer onregelmatig en niet even groot. Ze zijn dan zichtbaar en langer dan de buitenste schaamlippen, labiacorrectie voor en na. Hoe gaat een schaamlipcorrectie in zijn werk. Andere vrouwen labiacorrectie voor en na er juist voor vanwege cosmetische redenen. Andere behandelingsmogelijkheden kunnen besproken worden met de plastisch chirurg.

Labiacorrectie

Ook de methode is anders: Ik zou zeggen, als je nog over V-Klinieken twijfelt, twijfel dan niet meer! V-Klinieken was schoon, niet duur en een vrouwelijke dokter Rose.

Zet je angst opzij! Heel soms blijven vrouwen last hebben van gevoeligheid rondom het gecorrigeerde gebied. Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0