• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gazelle ultimate elektrische fiets

Gegevens
Gemaakt door: 12.12.2018
Auteur: Tamira
Bekeken: 351

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Gazelle zegt dat garantie is verlopen. Gazelle elektrische fietsen Gazelle is misschien wel hét fietsenmerk van Nederland. Na lang aandringen bij dramatische slechte klantenservice van Gazelle wordt accu vergoed.

Daarom hebben wij uw selectie aangepast om u toch een greep uit ons aanbod te kunnen tonen. Gouden Accu omgeruild voor een platinum, de actieraduis viel niet mee. Mijn dealer heeft toen kontakt gezocht met Gazelle wederom negeatief de garantie was voorbij en dan jammer maar. Door mijn fietsenmaker is deze ring gedemonteerd En nu ook elektrisch! Veel plezier aan gehad. Met veel moeite nieuwe Bosch accu gevonden bij fietsenhandel.

Problemen worden steeds keurig opgelost maar je bent steeds je fiets kwijt en dat is erg vervelend. Problemen met levering voorvork, klanten service heeft dit binnen een paar dagen opgelost, gazelle ultimate elektrische fiets.

De Telegraaf Nationale Fietstest wordt gehouden in nauwe samenwerking met de Fietsersbond en de Consumentenbond. Ook dit werd snel opgelost door onze fietsenmaker. Twee weken geleden brak opeens de bagagedrager, is dat hij zowel de gazelle ultimate elektrische fiets begrenst (tijdens het beginnen van de lading als de spanning (tijdens de onderhoudslading).

Gazelle elektrische damesfiets

Nu krijg ik hem net terug, lijkt erop dat het de "oude" display is en ook de km stand is hetzelfde als toen hij opgehaald werd, km. Meer informatie over het merk? De accu is namelijk subtiel onder de bagagedrager geplaatst en de compacte elektrische aandrijving is in de voornaaf verwerkt. De motor is krachtig, mooi display en ik kan goed uit de voeten met de gouden accu, kan er lang mee fietsen.

Het is maar hoe je er mee omgaat en dat geldt voor alles ,.

  • Ze gaan net naar de garantie allemaal kapot.
  • De moderne e-bikes voor dames van Gazelle zijn toegesneden op elke denkbare levensstijl. Ik had 2 opmerkingen:

In het Gazelle Experience Center vindt u alle elektrische fietsen van Gazelle. Lees meer Gazelle biedt een complete lijn elektrische fietsen waarmee het altijd aangenaam fietsen is. Al drie accu's gehad, twee displays. Mocht niet van Fietsenwinkel. De gazelle ultimate elektrische fiets komt tot nu toe ook zeer robuust en betrouwbaar over.

Fietsen outlets en acties

Ps maakt geen lawaai wat kan dit zijn Gr. Gazelle Experience Center Heeft u al een keuze gemaakt? Voorvork- en zadelvering werken zoals het hoort.

Alle velden zijn verplicht om in te vullen. Opnieuw de fiets terug naar Gazelle waarnaar het probleem gazelle ultimate elektrische fiets te zijn verholpen. Maar indien de service slecht is, stap ik toch liever over op een ander merk? Wie cv ketel vervangen met warmtepomp Gazelle fietsen nou niet? Display vervangen in vakantie 2!

Bij de fietsenmaker bleek dat er iets was met de achterwielaandrijving die opnieuw afgesteld werd.

Gazelle elektrische fietsen

De ondersteuning gaat met horten en stoten en soms draait de motor gewoon door als je remt, Opnieuw terug naar de fietsenmaker deze heeft opnieuw Gazelle ingeschakeld en nu wordt de fiets voor de 3e keer door Gazelle nagekeken omdat ze blijkbaar geen oplossing hebben voor deze problemen.

Ik ben door mijn gezonheid met een ebijke begonnenb met mijn eerste Gazelle om de 6 weken deed hij het niet meer na een half jaar ploeteren is Gazelle bij de dealer geweest en zij dat het in orde was toen ik hem ophaalde deed hij het al gelijk niet meer Gazelle wilde niets meer doen toen heeft de dealer hem ongeruild.

Ieder remsysteem heeft zijn eigen voor- en nadelen. Met veel moeite nieuwe Bosch accu gevonden bij fietsenhandel. Bel ons op

Na een roerige periode zijn de Stokvis fietsen weer terug. Maar die lage actieradius!!. Helemaal opgeladen bij stilstand geeft de computer bij normale stand maximaal 57 km aan, arrangement of een locatie met specifieke faciliteiten, gazelle ultimate elektrische fiets. Bij mij is er een nieuwe motor onder gezet. Kennelijk is de accu niet goed meer en is er vochtschade opgelopen.

Ik ben heel tevreden over deze fiets. Er zijn voorzitjes en achterzitjes. Opnieuw de fiets terug naar Gazelle waarnaar het probleem leek te zijn verholpen.

Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Display ondertussen ontvangen en monteur gebeld. De ondersteuning gaat met horten en stoten en soms draait de motor gewoon door als je remt, Opnieuw terug naar de fietsenmaker deze heeft opnieuw Gazelle ingeschakeld en nu wordt de fiets voor de 3e keer door Gazelle nagekeken omdat ze blijkbaar geen oplossing hebben voor deze problemen.

Terwijl je op alle elektrische delen toch wettelijk 2 jaar garantie hebt.

Ik heb mijn fiets nu al 13 week niet kunnen gebruiken. Onze artikelen via mail Voer je email adres in: Fiets terug naar de gazelle ultimate elektrische fiets deze kwam tot de conclusie dat de aansluitingen onder bij de trapas door gebruik waarschijnlijk los trilt!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0