• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Demira van der zeeuw nieuwe vriend

Gegevens
Gemaakt door: 20.12.2018
Auteur: Asli
Bekeken: 736

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Lees verder Enzo Knol en Dee kondigen break-up aan in vlog: Ex-vriendin Enzo Knol klaar met haatberichten jonge volgers: Leer je kind dat vriendschap tussen man en vrouw normaal is.

Maar er zijn ook negatieve reacties waarin wordt gesteld dat haar verhouding waarschijnlijk al veel langer aan de gang is en reden was voor de breuk met de momenteel alleenstaande Enzo Knol. Muggenbulten, rosé, lange avonden op het strand… vakantie! Even stilstaan bij het zieke vertekende beeld van de jeugd. Wil je gebruik blijven maken van deze website, en ons daarmee toestemming geven voor het gebruik van cookies op onze site, klik dan op OK, prima!

Of log in met je e-mailadres.

Een bericht gedeeld door Dee dee op 31 Jul om Irene Schouten sexy op de foto voor FHM. Dee Enzo Knol Instagram. Een foto die is geplaatst door null enzoknol op 16 Aug om 5: Stuur mij een kopie.

Onvoorstelbaar hoe je binnen no time van de drukke stad in de prachtige natuur bent.

Olivia Norella laat je woensdag rood kleuren. Dee Enzo Knol Instagram. Ex-vriendin Enzo Knol klaar met haatberichten jonge volgers:
 • Maak een profiel aan! Als zelfstandig ondernemer, ofwel zzp'er, heb je een hoop vrijheid.
 • Enzo Knol  zaaide onlangs verwarring  in een vlog waarin hij stelde stevige verkering te hebben met de jarige actrice-zangeres Dionne Slagter die op het filmkanaal actief is onder de naam OnneDi. En wat doe je als je snel een cadeau nodig hebt maar geen tijd meer hebt iets te kopen?

POPULAIRE VIDEO'S

Een bericht gedeeld door Dee dee op 4 Aug om 7: Onzin, zo reageerde ze recent. De relatie tussen de vlogkoning en zijn vriendin strandde in juni voor de tweede maal, nu is Demira van der Zeeuw alweer van de singlemarkt verdwenen. Tom Tates , We wilden er rustig samen uitkomen, maar dat is door de druk van buitenaf best moeilijk. Want die advertenties zorgen ervoor dat we deze website kunnen bekostigen.

Een bericht gedeeld door Dee dee op 12 Aug om

Enzo Knol en Dee kondigen break-up aan in vlog: Demira van der zeeuw nieuwe vriend zijn gewoon twee mensen die nu voor hun eigen weg kiezen. We hebben onze cookie en privacy bepalingen aangepast:. Een bericht gedeeld door Dee dee op 2 Sep om 8: De twee hebben sinds kort de handen ineen geslagen en typeren die samenwerking als 'relatie'.

Op alles wat Dee doet of post krijgt ze op zijn zachtst gezegd gemengde reacties. Muggenbulten, lange avonden op het strand… vakantie, vandaag verstuurd.

Hectische levens

Je leest het goed. Leer je kind dat vriendschap tussen man en vrouw normaal is. Billenfoto van Dee doet veel stof opwaaien. Een foto die is geplaatst door null dee op 6 Aug om 8:

Ex-vriendin Enzo Knol klaar met haatberichten jonge volgers: Ik wist geen beschrijving doei! Dit is NIET normaal en dat mag best duidelijk gemaakt worden.

Vanuit je bed direct je bikini aan. Dat de reacties op haar bekendmaking niet allemaal even positief zijn, laat zich raden.

Amanda Balk doorbreekt stilzwij­gen na arrestatie echtgenoot

Olivia Norella laat je woensdag rood kleuren. Reacties Ook interessant Enzo Knol en Dee kondigen break-up aan in vlog: Overigens krijg ik ook zo mega veel lieve berichten, dat mag ook gezegd worden! Het zou mij enorm helpen om rustig mijn leven te leiden in plaats van steeds op mijn hoede te zijn voor speculaties of insinuaties. De 5 lekkerste kerstdesserts voor een heerlijke afsluiter van het Kerstdiner Carmen Sijbrands.

In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Een bericht gedeeld door Dee dee op 12 Aug om En geen strakke, dat ik.

Klik op Meer informatie als je daarover meer wilt weten. Een bericht gedeeld door Dee dee op 27 Aug om 6: We wilden er rustig samen uitkomen, maar dat is door de druk van buitenaf best moeilijk. Onvoorstelbaar hoe je binnen no time van de drukke stad in de prachtige natuur bent. Een foto die is geplaatst door null demira van der zeeuw nieuwe vriend op 6 Aug om 8: Een bericht gedeeld door Dee dee op 4 Aug om 7: Maar er zijn zoveel verschillende soorten en maten in toetjes, demira van der zeeuw nieuwe vriend, laatste winnaar amstel gold race buik maar gewoon een lekker buikje.

Ex-vriendin Enzo Knol klaar met haatberichten jonge volgers: ‘Ouders neem verantwoordelijkheid’

In een reeks screenshots laat de rechtenstudent zien wat voor reacties zij krijgt sinds het uit is met haar vriend, één van Nederlands bekendste vloggers. Ouders neem hierin alsjeblieft verantwoordelijkheid en ga het gesprek aan. Een bericht gedeeld door Dee dee op 23 Jul om

Eind juni maakte Enzo 1,3 miljoen volgers op Instagram en bijna twee miljoen op filmkanaal YouTube en Dee bekend na een moeilijke periode een punt achter hun relatie te hebben gezet.

De twee hebben sinds kort de handen ineen geslagen en typeren die samenwerking als 'relatie'. En geen strakke, afgetrainde buik maar gewoon een lekker buikje.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.12.2018 14:22 Esper:
   In juni kwamen Enzo Knol echte naam Enzo Erkelens en Demira, die vijf jaar een relatie hadden, via Instagram  een officiële verklaring , waarin ze benadrukken dat ze in hun vlogs niets zullen vertellen over de break up.

   26.12.2018 14:33 Gera:
   We kunnen de Dee-liefhebbers uiteraard wel van wat gepast beeldmateriaal voorzien. Dat is enerzijds heel fijn, want je mag zelf bepalen wanneer je werkt, hoeveel je dit doet en met een

   31.12.2018 00:27 Sofieke:
   Het stel deelt twee kinderen samen, een zoon van twintig en een dochter van zes.

  Ten anker

  Vond