• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Beste gratis wandel app android

Gegevens
Gemaakt door: 09.03.2019
Auteur: Rabie
Bekeken: 203

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Deze link opent automatisch via de route. Je kunt naast wandelen nog veel meer sporten selecteren, een voorbeeld hiervan is fietsen, hardlopen boxen of yoga. Of ga direct naar:

Heb je zelf nog een geweldige wandel app gevonden die je met ons wilt delen, of heb je een opmerking over een van de onderstaande wandelapps? Naast wandelroutes biedt de app ook wielerroutes, ruiterroutes en zelfs skeelerroutes aan.

Het grote aanbod van wandelroutes op RouteYou is zeker een groot voordeel. Daarnaast is het ook erg handig dat je de routes kunt downloaden. Deze app is vooral ontwikkelt om nog te verbrande calorieën bij te houden, hoeveel calorieën je al hebt gegeten, hoeveel beweging je al hebt gehad en wat je gewicht is.

Endomondo is waarschijnlijk de meest gebruikte app om de gelopen kilometers en de verbrande calorien bij te houden, beste gratis wandel app android. Je kunt de app gratis downloaden. Google Fit  laat je je sportprestaties bijhouden via de overzichtelijke app, de webversie of op je smartwatch. Hoverboard wegoboard tout terrain is een bekende applicatie voor het bijhouden van je sportactiviteiten!

Op basis van deze gegevens kan de app uitrekenen hoeveel calorien je verbrand per x aantal stappen en snelheid.

De app is voorzien van een kaart, waar je de routes op kunt zien.

Plaats een reactie Reactie annuleren Reactie Name Email. De app van Strava ziet er erg professioneel uit. Zoek op afstand, provincie, plaatsnaam of zoek gemakkelijk naar routes in de buurt van de plek waar jij je op dat moment bevindt en vind een route die perfect is voor jou.

Sommige wandelaars willen niet afhankelijk zijn van een beperkt aanbod van wandelroutes, en zoeken dus wandelingen op allerlei websites of creëren zelf hun routes op de computer door middel van een GPX bestand. Zo kun jij de route weer laten zien aan je vrienden of andere liefhebbers van wandelen. Zo staat er in dit lijstje ook zeker een geschikte wandel app voor jou bij!

  • Deze app voor op de fiets zit boordevol functies waarmee je nooit meer verdwaalt. Offline wandel- en fietsroutes.
  • Door te zoeken op een plaatsnaam, of door een route te selecteren op een kaart, kun je heel makkelijk een route zoeken op bestemming naar keuze. Tijdens de wandelroutes krijg je informatie over de verschillende plekken waar je langs loopt, leer je hoe de waterwinning precies werkt, en krijg je informatie over verschillende bezienswaardigheden.

Ideaal bijvoorbeeld om de routes van NS-wandelingen te wandelen. Ook deze applicatie geeft je interessante statistieken. Nederland kent tal van mooie fietsroutes en ook in Belgi kun je heerlijk fietsen.

Een groot voordeel van de apps is dat de routes zijn geselecteerd door media zoals Rootz magazine, is natuurlijk heel persoonlijk, Wandel magazine en Trouw. Op basis van deze gegevens beste gratis wandel app android de app uitrekenen hoeveel calorien je verbrand per x aantal stappen en snelheid.

Verberg deze melding voor 1 wat is er te doen in limburg Sluiten.

Upgrade je account naar premium

Vanaf dan kun je een maand gratis gebruikmaken van de vernieuwde functie. Deze link opent automatisch via de route. Zo kun je bepaalde gedeeltes van je route verbergen zodat andere gebruikers niet kunnen zien waar je woont.

Endomondo werkt heel simpel, je drukt op start wanneer je gaat beginnen met wandelen en op je scherm kun je de verstreken tijd, snelheid, verbrande calorieën en afstand zien.

Het grote aanbod van wandelroutes op RouteYou is zeker een groot voordeel? Wanneer je wandelt met meerdere personen die Endomondo gebruiken kun je een groep vormen in de app. GeoTracker is een applicatie die dicht in de buurt komt bij Google My Beste gratis wandel app android.

Leave this field empty. Om de 5 minuten krijg je een update van je vorderingen op dat moment.

GPS tracker apps voor Android

In- en uitzoomen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je kunt er voor kiezen om je GPS in te schakelen, wat heel handig is aangezien je dan een notificatie krijgt wanneer je bij een informatiepunt komt. Een groot voordeel van de apps is dat de routes zijn geselecteerd door media zoals Rootz magazine, Wandel magazine en Trouw, waardoor je altijd originele en verassende routes kunt gaan wandelen.

Wanneer je af en toe wandelt is het natuurlijk niet noodzakelijk om een wandel app te installeren.

Het is een app die erg simpel in gebruik is maar wel erg duidelijk in gebruik! De meeste wandel apps hebben de functie om je calorieverbruik bij te houden. Met de gentegreerde kompasfunctionaliteit was navigeren nog nooit zo eenvoudig. Je kunt doelen instellen en mee doen aan challenges, beste gratis wandel app android. Door middel van deze apps kun je je statistieken ook delen op Social Media. Of misschien ben je al putin riding a horse een tijdje aan het zoeken naar een functionele wandel app, maar heb je nog niet een goede kunnen vinden.

Wil jij het hele jaar door genieten van een website zonder advertenties en op pad gaan beste gratis wandel app android de iOS-app met gesproken routebegeleiding. Verberg deze melding voor 1 dag Sluiten.

Geniet van een advertentievrije site

Je kunt bepaalde apps ook koppelen aan een hartslag meter of bijvoorbeeld een Fitbit. Klik een 2e keer op het GPS-icoon en de kaart draait met je mee. Niet alle wandel apps hebben deze functie, en de ene app zal meer accuraat zijn als de andere.

Of misschien ben je al wel een tijdje aan het zoeken naar een functionele wandel app, waarbij bezienswaardigheden tijdens de routes worden uitgelicht door middel van informatieve media. Routes kunnen offline opgeslagen worden, hierdoor is er dus ook een erg grote community. Endomondo wordt wereldwijd gebruikt, en zijn voorzien van allerlei handige informatie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0