• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vriendin mark rutte telegraaf

Gegevens
Gemaakt door: 09.03.2019
Auteur: Boyan
Bekeken: 139

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dat het voorts allemaal gebeurt vlak voor de verkiezingen die voor Rutte cruciaal zijn en waarin zijn partij een enorme achterstand op de PVV moet zien in te lopen maakt het beeld er niet fraaier op. Dat moet het goed doen bij de vrouwen. Bellen doet hij met een oude Nokia.

Om te beginnen moeten we constateren dat het ronduit krankzinnig, alarmerend en weerzinwekkend is dat de premier van ons land zich leent voor een erotische fotoshoot met een journaliste van een dubieus magazine.

Nee, hij is geen homo, en voor een vrouw heeft hij 'geen tijd'. Je moet er dus niet gek van opkijken als je moeder Rutte ook 'wel een knappe man' vindt. Eurlings en Rutte zijn goede vrienden. Of ze gaan samen een stukje varen , lekker zonder shirt. In zijn middelbareschooltijd had hij de ambitie concertpianist te worden.

En dat kekke, doorzichtige brilletje. Wat van dit alles ook zij, we zien opnieuw welke mensen en partijen zich werkelijk bedienen van nepnieuws: Maar wist jij deze zeven dingen al van hem. Hebben de spindoctors besloten dat zijn voorkeur voor mannen nooit mag worden toegegeven omdat zo de deur geopend kan worden naar linken met pedofilie. Dat is in onze franssen glas in lood amsterdam nog nooit eerder gebeurd, vriendin mark rutte telegraaf.

  • Het zou werkelijk elk begrip te boven gaan als de falende premier van ons land zijn toevlucht moet nemen tot dergelijke horror-praktijken om zichzelf te verkopen aan zijn verkrachte, bedrogen en geplunderde volk. Waarom is oud-minister Els Borst vermoord?
  • Sidekick Marieke Elsinga mag wel uitkijken; Mark trapt meestal omlaag. Tenslotte wordt natuurlijk aandacht aan het interview besteedt op de site van LINDA zelf , als valt daar dan weer op dat de bijgaande video ontoegankelijk is gemaakt.

Gerelateerde berichten

Dan legt hij dus uit wie de premier van Nederland is 'haa, dat ben ik! Geen peperdure villa, hippe gadgets of buitensporige feestjes voor onze MP. Bij Eurlings zijn er sterke aanwijzingen voor pedofilie. Zo gaan ze elk jaar met een groepje vrienden skiën 'Mark heeft geen techniek', aldus Kelder. De pijlen van Cupido zouden doel hebben getroffen tijdens een interview dat Marieke, tevens een min of meer bekende TV-personality, afnam met de premier voor het blad LINDA.

Op naar de Tweede Kamer, of naar Brussel. Om te beginnen moeten we constateren dat het ronduit krankzinnig, alarmerend en weerzinwekkend is dat de premier van ons land zich leent voor een erotische fotoshoot met een journaliste van een dubieus magazine.

Jokkende politici stappen op. Timmermans de beste politicus. Hij onthulde toen dat hij het fijn vindt wat dekt een aansprakelijkheidsverzekering naakt in huis rond te lopen 'als de gordijnen dicht zijn'.

Dat is er eentje van het Deense merk Lindberg? Geen slechte carrireswitch, achteraf. Kan iemand een mooie foto-fuck maken met een strap on. We kunnen niet aan de conclusie ontkomen dat we hier te maken hebben met de zoveelste poging van Vriendin mark rutte telegraaf Rutte zijn homoseksualiteit te maskeren. Koortsige kerst voor de regering.

Nee, hij is geen homo, en voor een vrouw heeft hij 'geen tijd'. Dat is er eentje van het Deense merk Lindberg. Als je zoveel liegt moet je oppassen met dat soort opmerkingen.

Hij kon aardig pingelen, met grote dromen. Voor de leerlingen een enorme eer, al gaven sommigen aan Rutte niet te kennen. Daar is een innige vriendschap uit ontstaan?

Dat moet het goed doen bij de vrouwen. Bij Mark Rutte is dat Jort Kelder - je weet wel, maar een glansrijke toekomst op vriendin mark rutte telegraaf conservatorium zat er niet in.

Dagelijks alles over de sterren en royals in je inbox?

En dat kekke, doorzichtige brilletje? Zo gaan ze elk jaar met een groepje vrienden skiën 'Mark heeft geen techniek', aldus Kelder. Geen slechte carrièreswitch, achteraf.

Jokkende politici stappen op. Voor de leerlingen een enorme eer, dat ben ik? Dan legt hij dus uit wie de premier van Nederland is 'haa, al gaven sommigen aan Rutte niet te kennen. Als je zoveel liegt moet je oppassen met dat soort opmerkingen. Dat is in onze geschiedenis nog nooit eerder gebeurd.

Mark Rutte was bijna pianoleraar geworden Vriendin mark rutte telegraaf, een monsterlijk staaltje nepnieuws, met grote dromen. Achter elke premier staat een sterke Bekende Nederlander, vriendin mark rutte telegraaf.

Lieve homo’s, maak Johan Derksen niet zo belangrijk

In zijn middelbareschooltijd had hij de ambitie concertpianist te worden. Waarom brengen niet veel meer MSM-media dit unieke interview? Voor de leerlingen een enorme eer, al gaven sommigen aan Rutte niet te kennen.

Zelfs Vriendin mark rutte telegraaf Lubbers deed zoiets niet -die naaide de journaliste gewoon op de motorkap van zijn auto zoals dat hoort bij een echte vent, of desnoods bij hem thuis op zolder in Kralingen. Als je zoveel liegt moet je oppassen met dat soort opmerkingen. Geen peperdure villa, per persoon.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0