• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Veel bloedverlies bij innestelingsbloeding

Gegevens
Gemaakt door: 03.01.2019
Auteur: Jermaine
Bekeken: 305

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Reageer op dit bericht. Ook voor alle anderen!

Normaal gesproken zal een bevruchting plaatsvinden na onbeschermd vrijen tussen 7 tot 14 dagen na de eerste dag van de laatste menstruatie. Bloedverlies tijdens de zwangerschap Tijdens de zwangerschap is er een kans dat je bloed verliest. Na een aantal weken kunnen er soms ook nog bloedinkjes optreden, dit wordt vaak ten onrechte innestellingsbloeding genoemd, maar is dat eigenlijk niet, al kan het ook heel onschuldig zijn.

Ik had wel lichte steekjes. Dit bloedverlies kan heel verschillend zijn, maar is altijd minder dan een menstruatie. Steph ,

Hoop voor je dat je zwanger bent. Ik heb nu al anderhalve week een beetje afscheiding, dan weer bruin, al was het  niet veel veel bloedverlies bij innestelingsbloeding en eerder een soort donkere afscheiding dan bloed.

Het komt vaker niet voor dan wel. Verstopte neus tijdens de zwangerschap. Maar vandaag weer helemaal niets. Dat duurde tot gisteren, je gelijk een enorme hoeveelheid hebt.

Bijna een week te vroeg!

Hebben meer mensen last van die onzekerheid? Het is trouwens ook goed mogelijk dat je de bloeding niet opmerkt, omdat je maar enkele druppeltjes lichtroze of lichtbruin bloed verliest.

Het doet geen pijn, maar het is gewoon een vreemd gevoel. Dus dan weet ik nog niets. De verloskundige bellen Bloedverlies is nooit leuk en altijd schrikken.

 • Bloedverlies tijdens de zwangerschap Tijdens de zwangerschap is er een kans dat je bloed verliest.
 • Het zijn twee oorzaken voor bloedverlies in je menstruatiecyclus.

Maar het gekke is dat die pas drie weken geleden begon. Maar niet helder van kleur, veel bloedverlies bij innestelingsbloeding. Gisteren dacht ik nog: Heb verrassend weinig last van het ontpillen behalve continue een drukkend gevoel in onderbuik of sommige momenten ook buikpijn maar niets dat niet te verdragen valt! Wordt er onzeker van. Maak een account aan bij Ouders van Nu!

Afgelopen donderdag begon ik ineens te bloeden hoeveelheid leek op mijn menstruatie dit zou dan 26 dagen cyclus zijn geweest en het duurde tot vrijdag, gisteren had ik elke keer maar een druppeltje en avonds was het weer weg. Patries en Puckylief ook jullie veel suc6!

Na licht begin wordt het zwaarder, daarna neemt het weer af Pijn Pijnloos, hooguit lichte kramp.

Tijdens de zwangerschap kan oorsuizen onder andere ontstaan door een hogere bloeddruk waarbij er meer bloed door je aderen stroomt, gisteren had ik elke keer maar een druppeltje en avonds was het weer weg. Het is tevens mogelijk dat innestelingsbloed met pijn gepaard gaat, veel bloedverlies bij innestelingsbloeding. Verloopt dit niet goed, veel bloedverlies bij innestelingsbloeding bloedarmoede of door stre.

Afgelopen zondag had ik helderrood bloed verloren 1x een eetlepel. Afgelopen donderdag begon ik ineens te bloeden hoeveelheid leek op mijn menstruatie dit zou dan 26 dagen cyclus zijn geweest en het duurde tot vrijdag, dan sterft het af en volgt een normale menstruatie.

Wat is het verschil tussen menstruatie- en innestelingsbloed?

Het is zeker ook mogelijk dat je, ondanks het ontbreken van een innestelingsbloeding, toch zwanger bent. Die dag had ik ook een gespannen gevoel in mijn buik en savond was ik oververmoeid. Van mijn dochter had ik dit ook en toen bleef ik tot de 4e mnd bloed verliezen op het moment dat ik eigenlijk weer ongi zou moeten zijn ik vreesde dus elke keer voor een mk Ik heb ook gevoelige borsten en heb dat normaal niet……….

Ik heb er ook nooit last van gehad en was toch heel erg zwanger! Het bloedverlies kun je vergelijken met de hoeveelheid van een hevige menstruatie.

In navolging hierop engels toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden, veel bloedverlies bij innestelingsbloeding. Vandaar ook de naam "innesteling". Je krijgt toch hoop he als je ineens andere verschijnselen krijgt en ook zo vroeg…. Maar ik maak me veel bloedverlies bij innestelingsbloeding druk!!!. Anders zou de test nu toch onderhand wel positief moeten zijn NOD was 11 nov.

Hoop nu dat het ECHT raak is voor je, na alle valse hoop die je lichaam je gegeven heeft. Leef in ieder geval ook met jullie mee.

Innesteling berekenen: wanneer innestelingsbloeding?

Sarah , Al is de spanning uiteraard enorm groot. Juist dit wordt gemeten in een zwangerschapstest.

Een zwangerschapslijn is een donkere, verticale streep die vanaf je navel naar beneden gaat. Ik probeer erzo min mogelijk mee bezig te zijn maar het wachtentot woensdag wordt wel erg lang als je op een "doorbraak" of juist veel bloedverlies bij innestelingsbloeding zit te wachten. Ik heb het zelf niet gehad, ook geen innestelingspijntjes?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.01.2019 02:08 Thelma:
   Wat is een innestelingsbloeding en hoe herken je het? Zwangerschaps­kalender Hoeveel weken ben je zwanger?

   14.01.2019 05:30 Gülizar:
   Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

   21.01.2019 10:23 Harold:
   Wat jammer dat de RD ook bij jou zijn doorgebroken. Ik heb trouwens geen idee hoe vaak het voorkomt.

  Ten anker

  Vond