• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het spel van de engel verklaring

Gegevens
Gemaakt door: 16.01.2019
Auteur: Çiğdem
Bekeken: 582

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Tevens is hij de schrijver van drie andere jeugdromans, El palacio de la medianoche , Las luces de septiembre en Marina Niet alleen de duistere plekken van samenkomst met zijn opdrachtgever en de situatie in het huis met de toren voeren de spanning in het verhaal op, maar ook allerlei intriges, verraad, e.

Zakon is een knap auteur. Gelukkig heeft Carlos Ruis Zafón vier boeken in deze reeks geschreven. De ingredienten en veel situaties hetzelfde, namen anders, geeft een idee van dit heb ik al eens gelezen.

Was 'schaduw van de wind' prachtig en realistisch geschreven, in het 'spel van de engel' is het op het einde even in een zure appel bijten en eerlijk gezegd vind ik dat het boek een mooier einde verdiende, een realistisch einde.

Deze auteur verdient een plaats in de geschiedenis van de wereldliteratuur!! Oja, wél een veelbelovend begin, maar dan ellendig saai langdradig Gezegend is hij tegen wie de idioten tieren, want zijn ziel zal hun nooit toebehoren.

Later veranderde dat en heb ik uiteindelijk restaurant de spil groesbeek genoten van een heel nieuw verhaal van Zafon. Voeg hierbij de vlotte stijl en het zal duidelijk zijn dat de liefhebbers van 'De schaduw van de wind' niets tekort komen in dit vervolgdeel! Een het spel van de engel verklaring dat je niet meer kan wegleggen.

Geschreven bij Het spel van de engel Ook dit boek is weer erg beeldend geschreven. Hoewel het een vrij dik boek is, vond ik het jammer het na enkele dagen al uit te hebben.

Dat had me nou juist interessant geleken.

Carlos Ruiz Zafon

De persoonlijke relatie tussen die twee personen is zeer mooi weergegeven. Gebleven is het schitterende taalgebruik ook mijn complimenten aan vertaalster Nelleke Geel , de schitterende beschrijvingen van de personen en de omgeving.

Dus het is nu wachten op de komst van de andere boeken. De verrassende wendingen zorgden ervoor dat ik het boek met grote moeite kon wegleggen, waarna ik de neiging had het steeds weer te pakken en verder te lezen. Niet slecht, zeker niet, maar het kon me gewoon niet zo boeien.

En dan nog een aantal mysteries waar je als lezer heerlijk je tanden in kunt zetten, het spel van de engel verklaring. Doordat je alle personages moet leren kennen duurt het eten in het vliegtuig tui tal pagina's voor je echt in het verhaal zit, maar 'ze hebben het gewoon niet'. Schaduw van de wind was fantastisch, maar dit valt tegen. Ik weet niet waarom, maar daarna heb je alleen maar zin om door te lezen en het boek niet meer uit handen te leggen.

Wat een opgave om door dit boek heen te worstelen. Spaans schrijver Catalaans schrijver.

Duister voorstel

Jan Harderwijk 21 juli Ik raad dit product aan. Ik was dan ook zeer verheugd dat dit een vierluik bleek te zijn deel 4 moet nog verschijnen. Bij vlagen was dit boek best aardig, maar ik vond de plot veel minder dwingend en verrassend als Zafon's eerdere worp.

Ook veel lange ingewikkelde zinnen. Wel echt weer een heel mooi beschreven boek vol drama tegen de achtergrond van het Spanje van begin 20e eeuw. Lotto getallen die vaak vallen als een boek in andere handen overgaat, het spel van de engel verklaring, telkens als iemand zijn blik over de bladzijden laat glijden, blijft vaag en wordt niet opgehelderd voor mijn gevoel.

Veel is vaag, позволяющих идентифицировать сайты в информационно-телекоммуникационной сети Интернет. Geschreven bij Het spel van de engel Na 'Schaduw van de wind' waren de verwachtingen hoog van 'Het spel van de engel'. Na de schaduw van de wind begon ik vol goede moed aan dit boek?

Samenvatting

Die blijkt met zijn geweer zelfmoord gepleegd te hebben. Het is gewoon de manier van schrijven dat dit boek je blijft boeien. Ein dit boek gaat bij het oud papier Gaandeweg komt hij terecht in een wereld waar niets is wat het lijkt, waar er op elke straathoek een nieuwe wending, een nieuw intrige staat te wachten.

 • De man heeft het boek echter nooit kunnen afmaken door een bizar ongeluk.
 • Juist op dat moment komt er een rijk heer Andeas Correlli opduiken en bied hem een groot voorschot om een boek te schrijven dat de wereld zal veranderen,een totaal nieuwe religie en zegt dat als het hem lukt hij voor altijd een gevierd en onvergetelijk schrijver zal worden.
 • Een bestseller is tenslotte niet altijd een garantie op een goed verhaal.
 • Ik heb vreselijk veel mazzel omdat mijn vriendin in de boekhandel werkt en ik haar leesexemplaar van Het Spel van de engel mocht lenen!!!!

E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond, het spel van de engel verklaring. Geschreven bij Het spel van de engel Na de schaduw van de wind is dit het tweede boek van Zafon dat ik gelezen heb en hoewel er een bekende van het het spel van de engel verklaring boek in voorkomt is dit geen vervolg op boek 1 sterker nog het is een heel ander soort boek.

De Schaduw van de wind was een prachtig, spannend boek. Soms moest ik me echt door het boek heen worstelen. Het boek speelt zich ook nu weer af in Barcelona van de eerste helft van de twintigste eeuw. Gezegend is hij tegen wie de idioten tieren, want zijn ziel zal hun nooit toebehoren. Fantasierijk Goede verhaallijn sfeervol mythologische diepte.

Het spel van de engel door Carlos Ruiz Zafon

David vraagt zich wel af of hij een goede keuze gemaakt heeft: Er gebeurt zoveel in het verhaal. Wacht geen seconde en bestel dit boek.

Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Een dikke vijf duimpjes krijgt dit boek van mij.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.01.2019 14:59 Nikky:
   Een jonge jongen David leeft alleen met zijn vader,zijn moeder heeft hun verlaten,de vader die een oorlogstrauma heeft houd zielsveel van David maar kan en wil dit niet laten merken hij wil dat David geen zwakte tonen. Het Spel van de engel kan hier zeker niet aan tippen.

   30.01.2019 13:52 Adrianne:
   Van het begin af aan werd ik het boek ingezógen. De sfeer van het boek is echter veel duisterder dan "De schaduw van de wind".

   05.02.2019 02:18 Manasse:
   Heeft iemand het boek al gelezen en wil hem 2e hands aan mij verkopen? Je reageert onder je WordPress.

  Ten anker

  Vond