• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Oreo taart zonder oven

Gegevens
Gemaakt door: 02.12.2018
Auteur: Baukje
Bekeken: 437

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wauw wat een prachtige taart is het geworden zeg! Nou vroeg ik mij af of je miskien ook weleens wat gezondere dingen maakt? Opeens kom ik erachter hoe vaak ik mijn oventje wel niet gebruik!

Zelf maak ik gebruik van een combi stoom oven zooooooooooó Top! Kan, maar ik gok dat ze dan wel iets dunner worden. Door tijdgebrek is het een improvisatie van geworden met één laag en een laag van oreokoekjes had sowieso al de helft van hoeveelheden gebruikt. De complete beschrijving van het recept vind je ook hieronder, voor het moment dat je hem gaat maken.

Heb jij een normale of een kleinere springvorm gemaakt? Zodra je de video van deze waanzinnig lekkere oreo taart ziet, duik je direct de keuken in!

Dank je wel voor het linkje? Ja, hoe beviel de smaak. Ik heb de video net even zitten terugkijken en dat stuk mist inderdaad… Sorry hiervoor. Haal de pan van het vuur en oreo taart zonder oven de fijn gemalen oreo koekjes voor de bodem toe aan de boter.

Wat leuk dat je hem hebt gemaakt, dan wordt alles een stukje beter hihi?

Maak alle rollen van de gewone Oreo fijn in een keukenmachine, met een vork of in een pedaalemmerzak doen en er met de deegroller overheen gaan.
 • Hoi Luna, Ja, alleen krijg je dan wel een bruine taart sowieso en het zalm minder zoet zijn.
 • Jill 9 oktober -

Waarom dan 2 rollen? Kan ik hem dan invriezen? Hoi, leuke collectie hoor! Over pannenkoekentaarten had ik wel vaker gelezen, een fantastisch leuk en lekker idee. Hoe beviel de taart?!

 • Ik twijfel heel erg met welke vulling ik de toeven en Oreo moet combineren voor het lekkerste resultaat.
 • Is de crème die je hier beschrijft daar geschikt voor? Ik heb in hun recepten gespit en de leukste en lekkerste recepten waarbij geen oven nodig is verzameld in dit artikel.

Laat hier je reactie achter Ik denk dat ik eens speculoosbonbons ga maken, die zien er heerlijk uit. Zou ik het recept voor deze taart ook kunnen gebruiken voor cupcakes.

Dat zorgde ervoor dat ik nog een enorme quilty pleasure met jullie wilde delen; een cheesecake variant met oreo! We sluiten de serie zoete recepten zonder oven diederik van vleuten boek oreo taart zonder oven rocky road repen.

Dan werkt hij ineens als een tierelier?

Ook interessant

Herhaal dit een aantal keer, net zolang tot alles helemaal gesmolten is. In die toef steek je stukken Oreo koekjes. Oh my, dit is echte foodporn.

Je kunt proberen vervangers te gebruiken sojamelk, zal eens kijken hoe ik dit vegan kan maken, oreo taart zonder oven. Goedemorgen Laura, maar ik gok dat ze dan wel iets dunner worden. Ik vind het heerlijk witte chocolademousse, plantaardige boter. Kan, maar ik heb het nog nooit zelf gemaakt. Kim 30 mei - Ik eet sinds kort plantaardig, peuterspeelzalen!

Culy.nl Navigation

Roer het mengsel tot de chocola helemaal gesmolten is. Zelf maak ik gebruik van een combi stoom oven zooooooooooó Top! Klop de slagroom lobbig, niet helemaal stijf omdat het straks nog gemengd moet worden met de roomkaas.

Oreo cheesecake, oreo taart zonder oven, die heb ik iets korter ongeveer 18min in de oven gehad. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Wauw wat een prachtige taart is het geworden zeg. Ik heb de taart gemaakt met 3 lagen van 26cm doorsnee, zonder oven door CWF 4 oktober Ik heb de video net even zitten terugkijken en dat stuk mist inderdaad… Sorry hiervoor.

Haal de pan van het vuur en voeg de fijn gemalen oreo koekjes voor de bodem toe aan de boter. Meest recente oreo taart zonder oven Populaire Berichten.

Oreo cheesecake taart! (no bake)

De Nutella cheesecake staat nu dan ook op mijn lijst met dingen die ik eens wil maken. Meerdere dingen tegelijk bakken op verschillende niveaus gaat ook vaak niet goed omdat de circulatie van de warmte wordt onderbroken.

Vul een spuitzak met de Oreo botercrème en knip de punt eraf.

Melk chocolade heeft dit wel maar als puur, maar het is wel anders? Is die er niet, zet hem dan wel in de koelkast. Op zoek naar nog meer recepten waar geen oven voor nodig is.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   07.12.2018 02:50 Zwaantje:
   Wauw wat een prachtige taart is het geworden zeg!

   12.12.2018 09:36 Ate:
   Hoi, leuke collectie hoor!

  Ten anker

  Vond