• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe kom ik in icloud fotobibliotheek

Gegevens
Gemaakt door: 09.03.2019
Auteur: Hediye
Bekeken: 43

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Tik op  en selecteer het apparaat waarmee u wilt delen. Wat gaat er niet goed?

Ook wanneer je een iDevice hebt met beperkte opslagruimte is het mogelijk om de foto's-opslag te optimaliseren. Via rechtsklikken gaat het menu wel open, er staat ook: Ik wil de library op mijn Mac namelijk niet kwijt…. Verwijder je een foto op je iPad dan wordt deze ook gewist op je Mac, iPhone, enzovoorts. Klik rechtsboven op   en houd de muisknop ingedrukt.

Kan iemand me hiermee helpen? Wim 19 april om Met meer opslag kun je meer, maar je kunt ook minder opslag kopen en wijzigen. Zo kun je snel zien wat er op je iCloud Drive staat en je kunt de inhoud makkelijk beheren. Of verdwijnen ze dan ook van mijn actieve iPhone, Ipad en op mijn Macbook.

  • Alle verwachtingen op een rij iPhone
  • Ik heb een samsung mobiel, en sinds kort een Macbook aangeschaft. Robbie 12 juli om

Apple Footer

Heb voldoende ruimte in mijn ICloud bijgekocht. Met iCloud-fotodelen maak je albums voor reizen, gebeurtenissen of andere onderwerpen. Uw verzameling wordt geüpload naar iCloud zodra uw apparaat een wifiverbinding heeft en de batterij is opgeladen. Omdat de iPhone 5 al lang niet mee ongeveer drie jaar was gebruikt heb ik deze geüpdatet.

Veel gebruikers snappen de werking er niet van en zijn verbaasd dat foto's verwijderd worden over al hun apparaten.

Ideaal om de opslag­ruimte te delen met het hele gezin. Ik neem aan dat hier toch een oplossing voor is!?

  • Apple neemt de beveiliging van je gegevens en de bescherming van je privacy zeer serieus.
  • Sleutelhanger - Al je wachtwoorden zullen toegankelijk zijn op gekoppelde apparaten en computers. Uw verzameling wordt geüpload naar iCloud zodra uw apparaat een wifiverbinding heeft en de batterij is opgeladen.

Je beschikbare opslag binnen iCloud wordt onderaan weergegeven. Jan Arjen 9 november om Ik heb geen idee hoe dit kan. Ik neem iCloud niet.

Dit is ontzettend handig, te vinden onder"Favorieten" in Finder. Auf iCloud zugreifen , Portugus: Voeg een bestand toe van iCloud? Er wordt dan een map aangemaakt met de naam iCloud Drive, meer informatie over de werking van iCloud-fotobibliotheek vind je hier terug.

Wat hebt u nodig

Selecteer welke voorzieningen je wilt gebruiken op je Mac. Recente iFun Apple Met iCloud Drive kun je heel eenvoudig mensen uitnodigen om samen met jou aan een bestand te werken.

Als je gebruikmaakt van iCloud-fotobibliotheek is het niet nodig om handmatig foto's of video's van bijvoorbeeld je iPhone te importeren! Mijn iPad raakt vol. Waarschijnlijk omdat mijn telefoonopslag zelf vol zit. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2019Bekijk de actie Dynamische neodymium drivers zorgen meer.

ICloud-fotobibliotheek veilig deactiveren op een Mac

Zoek mijn Mac - Door deze functionaliteit kun je je Mac terug vinden als deze is gestolen. Wat is de reden? Jennifer Trouw 3 april om 3: Open een bestand in je iCloud Drive om het te bewerken.

Wie heeft er hiervoor een oplossing. Tijdens de configuratie van je nieuwe device log je in bij iCloud en binnen enkele minuten kun je aan de slag. Het werkt net als bij andere mappen op je computer. GeVe 20 augustus om Als ik deze aan wil zetten staat er: Reservekopie - Je kunt iCloud gebruiken om een kopie op te slaan van van harte gefeliciteerd taart iOS-apparaat.

Een foto is al gemiddeld 5MB en een korte video MB. Weet er iemand raad. Jessa 8 juli om. Uw bewerkingen zien op al uw hoe kom ik in icloud fotobibliotheek Wanneer u bewerkingen uitvoert in de Foto's-app op uw iOS-apparaat of uw Macwordt de foto automatisch bijgewerkt op al uw apparaten.

ICloud-foto's inschakelen

Als u hulp nodig hebt bij het beheer en gebruik van iCloud-foto's op een Windows-pc, vindt u hier meer informatie. Selecteer de voorzieningen waar je gebruik van wilt gaan maken. Klik op de knop Opties Niet via USB en niet via de sd kaart.

Is het veilig om iCloud in te schakelen om mijn nieuwe iPhone SE? Roos 13 april om Hoe lossen wij dit op.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0