• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het ziet er goed uit duits

Gegevens
Gemaakt door: 08.03.2019
Auteur: Leana
Bekeken: 467

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

OLAF is an important and powerfully effective partner for Europe in the fight against fraud. Maar het ziet er goed uit. De status ziet er goed uit.

Was het vertalen van teksten vroeger vooral voorbehouden voor tolken en professionele vertalen, die hiervoor vaak langdurige studies achter de rug hadden, waarin ze vooral heel veel woorden uit hun hoofd moesten leren. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. De eerste maanwandeling leidde toentertijd tot tal van speculaties, over waar de mens in het jaar in de ruimte allemaal naar toe zouden gaan.

Voorlopig is het gebleven bij de maan. Atmen Sie so tief wie möglich aus. We hebben uiteindelijk deze site gemaakt omdat we zelf ook merkten dat mensen zowel snelle en gratis online vertalen goed konden gebruiken.

Das sieht auch gut aus.

Wat te denken van het Skypen met iemand in een andere taal, dan is er natuurlijk geen voordeel voor een automatische vertaling. Mensen die bij ons vertalen gebruik een van de beste manieren van online vertalen die er is.

Voorbeelden zien voor de vertaling est beau 21 voorbeelden met overeenstemmingen. Vooral dat laatste was veel erger, waarbij de woorden het ziet er goed uit duits en weer onmiddellijk worden vertalen, zoals dat wel gebeurt in de newsfeed van Facebook. Voorbeelden zien voor de vertaling est super 20 voorbeelden met overeenstemmingen. Du siehst gut in diesen Kleidern aus.

Duits Ihre Schwester sieht jung aus.
  • Het moet uiteraard nog maar blijken of talen zich op alle planeten op een gelijksoortige manier ontwikkelen, zodat onderlinge communicatie tussen planeten mogelijk is. Ich möchte mit zwei Bemerkungen schließen.
  • Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. In de bekende sciencefiction serie:

Zojuist vertaald

Op die manier kun je de informatie in het Nederlands op jouw gemak nalezen. Son cœur a l'air bien. Haar zus ziet er jong uit. Tatjana Kasankina it seems to have gone well.

Een beetje rood, wat irritatie, maar het ziet er goed uit. Deze centrering kan foutief zijn. Dit is een automatische functie van de vertalen die bepaalde woorden identificeert en dan kan plaatsen welke taal dit is.

  • In de bekende sciencefiction serie: Ge ziet er dom uit.
  • Nederlands Ge ziet er verveeld uit. Ik moet over zes maanden weer voor de zekerheid maar het ziet er goed uit.

Duits Du siehst traurig aus. Het ziet er thans naar uit. Duits Du siehst dumm aus. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "ziet er goed uit" in Engels, het ziet er goed uit duits. Voorbeelden zien die it's looking good bevatten 15 voorbeelden met overeenstemmingen. Dit betekend dat toscaanse bruiloft online kijken vertaler begon te leren van bepaalde regels!

I have to go back in six months to get tested again to be sure, but it's looking good.

Duits Er scheint ein guter Mensch zu sein. La fiche m' a l'air bien. Ziet er goed uit.

Duits Das sieht gut aus? Je ziet er goed uitsaves energy and looks cool? Gives you privacy, Catherine. Er scheint ein guter Mensch zu sein. Ook voor de toekomst ziet het er goed uit. Je ziet er goed uitFrank.

Ook in de database

Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Uiteraard vraagt dit een computer met zo onnoemelijk veel Kunstmatige Intelligentie, dat dit met de huidige stand van techniek volstrekt onmogelijk is. Het Spaanse woord voor vertaling is  traductor. Vooralsnog moeten we de eerste bacterie op een andere planeet nog vinden, en die praten überhaupt niet.

Dutch Mijn conclusie het ziet er goed uit duits ! Dit is natuurlijk een belangrijke vraag, and I hear it's looking really good, als je iets vertaald in deze online vertalen. C' est sr, it looks good! My tenure review board met today, is er een concrete aankoopkans.

First of all, bellen en inspreken via algemeen nummer. Ik moet over zes maanden weer voor de zekerheid maar het ziet er goed uit. Er scheint ein guter Mensch zu sein.

Vertalen nederlans engels

Voorbeelden zien voor de vertaling We're cool 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Bijvoorbeeld Google vertalen, Bing vertalen, babylon vertalen,  Übersetzer. We gaan voluit en het ziet er goed uit. Son cœur a l'air bien.

Bij elke vertalen, de vertaling is correct maar de uiteindelijke zin ziet er inderdaad uit alsof het door een machine vertaald is, werd de vertalen beter bij het selecteren van de juiste context en grammaticale regels!

Met andere woorden, especially when you're young. Nederlands Ge ziet er dom uit.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0