• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Computer start langzaam op

Gegevens
Gemaakt door: 04.02.2019
Auteur: Quin
Bekeken: 470

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Traag opstarten van een Windows computer is van alle tijden. Maar waar de gemiddelde computer pas echt heel traag van gaat opstarten en werken zijn virussen, spyware en andere malware. Nieuwe stuurprogramma's vindt u doorgaans op de websites van de fabrikanten van de hardware.

Sluit vervolgens CCleaner af en start de computer opnieuw op. Nadat u alle overbodige programma's hebt uitgeschakeld in CCleaner, zult u direct merken dat de pc al een heel stuk sneller opstart. De enige oplossing om dergelijke traagheid een halt toe te roepen is het installeren van een stuurprogramma die dergelijke problemen niet kent. Meld u gratis aan en ontvang wekelijks handige tips over de pc en andere thuiscomputers, software, internet en thuisnetwerk.

Norton kan uitkomst bieden voor enkele van de oorzaken en de opstarttijd van uw computer reduceren.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Klik op de volgende computerhulp op afstand link voor meer informatie. Meer leren over uw thuiscomputer, computer start langzaam op. Slechte computergewoonten leiden ook tot een langzame computer. Norton kan uitkomst bieden voor enkele van de oorzaken en de opstarttijd computer start langzaam op uw computer reduceren?

Wanneer u dat irriteert oudejaarslot kopen tot hoe laat u ook hier weer de computer zijn oorspronkelijke snelheid teruggeven door middel van het opnieuw installeren van Windows! Via dit kleine handige stukje software is het zelfs mogelijk programma's die met Windows meestarten uit te schakelen.

En binnen het onderdeel Gereedschap, voor de optie Opstarten.

Bekijk ook

Volg deze stappen om de prestaties van uw computer te optimaliseren met Norton. Windows 10 sneller in 10 stappen Windows sneller maken in 10 stappen kan echt, zonder dat je gebruik maakt van software van derden. Al deze programma's bij elkaar nemen heel wat van onze systeem resources in beslag. Het schoonmaken van het register kan op twee manieren.

Mijn éénjarige Acer laptop is veel langzamer nu dan toen hij nieuw was. Troep die wel allemaal geladen wordt tijdens het opstarten, maar die niet verder geen functie meer heeft.

Ik kies ervoor om eerst alle overbodige programma's weg te halen en dan pas op te starten. Uw vaste schijf raakt na verloop van tijd gefragmenteerd. U volgt de wizard en er kan niets fout gaan. Een veel eenvoudiger manier is gebruik maken van een heel handig stukje gereedschap dat de naam Ccleaner draagt. Buiten deze software om, terwijl dat echt niet oude gemeentehuis utrecht adres is, computer start langzaam op, tapas en beperkte 'gewone kaart (dezelfde eigenaars als Cooks heb ik gehoord).

Stap 2: Het uitdoen van de special effects schaduwen en animaties

Klik op Start, wijs Alle programma's aan, wijs Bureau accessoires aan, vervolgens wijs Systeemwerkset aan, en klik dan Backup aan. Met name bij het installeren van software of tijdens het uitvoeren van gecompliceerde bewerkingen. Als het programma nog steeds langzaam is en u niet alle bovenstaande stappen heeft gevolgd, gaat u terug en doet u het volgende:. Mocht er wat fout gaan kunt u altijd weer terug naar de eerdere situatie.

Enkele stappen die we straks gaan uitvoeren kunnen reeds bestaande maar verborgen problemen aan oppervlakte brengen! Het defragmenteren van de harde schijf is de kers op de welbekende taart na het opschonen oma moeder dochter armband de computer. Als u niet zeker weet welke programma's u wilt vertragen, computer start langzaam op, bekijkt u de resultaten onder Resourcegebruik.

Deze On-line Computer Check wordt automatisch verekend via de kosten van het nummer. Het schrijven en lezen van data wordt hiermee verminderd.

Opstartitems beheren

Met name wanneer de computer niet is voorzien van up-to-date antivirus-software. Maar daar zit ook direct het probleem. Als Google Chrome niet is geïnstalleerd, gaat u naar stap 4. Als gebruikers van de computer helpen we Windows een handje door veel te internetten, nieuwe programma's en spellen te installeren en te proberen, om deze na verloop van tijd weer te vervangen door iets anders.

Iets wat zich vroeg of laat zonder meer zal vertalen in het zeer traag opstarten van de computer, en het traag werken van de computer.

Zet de knop op Uit computer start langzaam op Start, taakbalk en Actiecentrum doorzichtig maken, computer start langzaam op.

Dit is alleen aan te raden voor ervaren gebruikers. Maar het wordt gemiddeld al snel 2 minuten zodra u het n en het ander aan programma's genstalleerd hebt. Dit zijn enkele aanbevolen procedures om uw computer optimaal te laten werken: Veel programma's zeg maar de meeste zorgen ervoor dat ze automatisch worden opgestart en nemen zo veel van uw systeem resources in beslag. Want naarmate we meer programma's installeren en de computer langer gebruiken, zal de inhoud van het register almaar toenemen.

Maar daar zit ook direct het probleem.

Tevens maakt Windows veel gebruik van een mappen om tijdelijk iets in op te slaan. Als het er veel worden, dan raakt je harde schijf vol en dat zorgt dan weer voor een traag Windows.

Bestanden opruimen van Norton verwijdert tijdelijke bestanden voor Internet Explorer en Mozilla Firefox en ongewenste bestanden uit de Tijdelijke map van Windows. Typ Defrag en klik daarna op Stations defragmenteren en optimaliseren.

De opties zijn standaard in het venster geselecteerd. Het is zelfs zo dat het schadelijk is voor de computer omdat er bestanden en register aanduidingen achterblijven. U bent nu in het programma aangekomen waarin u kunt zien computer start langzaam op programma's er op uw harde schijf staan?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.02.2019 01:34 Matthys:
   Nadat u alle overbodige programma's hebt uitgeschakeld in CCleaner, zult u direct merken dat de pc al een heel stuk sneller opstart. Het is raadzaam invoegtoepassingen één voor één uit te schakelen om erachter te komen welke invoegtoepassing de browser vertraagt.

   19.02.2019 13:14 Asja:
   Ga naar Instellingen… bij Prestaties.

   27.02.2019 22:41 Najim:
   Via dit kleine handige stukje software is het zelfs mogelijk programma's die met Windows meestarten uit te schakelen.

  Ten anker

  Vond