• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Boek door de ogen van de hond

Gegevens
Gemaakt door: 08.03.2019
Auteur: Marwin
Bekeken: 214

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Lili4 8 juli Ik raad dit product aan. Revolutie onder de hondenboeken dit is een revolutie onder de vele hondenboeken met goedbedoelde tips om een hond op te voeden vergeet alle andere en lees deze dit boek is helder duidelijk en met humor geschreven verveelt absoluut niet.

Hierbij staat de packleader-methode steeds centraal, zodat je zonder straf of dwang perfect kunt samen werken met je hond of op eenvoudige en snelle wijze vrijwel alle problemen met je hond overwint. Hieronder kunt u uw verzoek toelichten of een vraag stellen. Hij is gespecialiseerd in problemen rond agressie, dominantie en angst, en kenner bij uitstek van de hondentaal.

Ik vind het een leuk en leerzaam boek met veel humor geschreven en als je je aan het advies houdt, dan zie je je hond binnen een paar dagen positief veranderen. Sluit venster Stel een vraag Van:

Hij wordt regelmatig gevraagd om workshops te geven met als onderwerpen: Gelieve een tekst te schrijven. Met de nodige respect. Daarnaast leer je hoe je jouw hond optimaal kunt motiveren, zodat hij ongewenst gedrag achterwege laat. Interessant boek Gelieve een Titel in te vullen.

DyanaMeijs Berghem 11 april Ik raad dit product aan. Of hij rijdt, hij begint als een dolle te blaffen of zelfs te grommen.

Bedankt voor uw aanvraag Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanrader om te lezen, duidelijk en leerzaam

Het boek dat je aan je winkelmandje toevoegt, is een e-book. We kijken naar wat hem drijft en wat hij wil bereiken. Ik heb door de jaren heen met mijn honden veel trainingen gevolgd en heel veel boeken over honden gelezen. Het gevolg is een hond die graag voor je wil werken en in jou als baas zijn absolute held en voorbeeld ziet.

Met harde kaft Afmetingen:

 • Je boekenlijstje is vol. Dit boek is een echte aanrader:
 • Mensen die dit boek bestelden, kochten ook

Mouselot Velp 13 juni Ik raad dit product aan. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Ik heb binnen zeer korte tijd,een zeer brave hond gekregen. Een perfecte samenwerking dus. Duidelijk en overzichtelijk boek. Met heel veel plezier dit boek gelezen.

VAAK SAMEN BESTELD

Heeft zeer veel indruk op mij gemaakt! Wij hebben hulp van Jos gehad bij onze hond met vuurwerkangst, en zo hebben we zelf ondervonden dat zijn manier van werken wel degelijk werkt! Ik heb het boek retour gedaan. Met humor en luchtig geschreven, zeker door de naam Fido te gebruiken.

Klantenservice Met duidelijke tips die direct toepasbaar zijn! Veel ligt ook aan onze eigen houding en gedrag. Zeker als het vreemde gedrag uitbreidt. Het maakt het voor iedereen duidelijk waarom een hond doet zoals hij doet.

Jos Oosting

Must have voor iedere hondenliefhebber! Hierdoor kan de hond ook ontspannen! Hij wordt regelmatig gevraagd om workshops te geven met als onderwerpen:

 • Alles is goed aan dit boek er is echt helemaal niets verkeerd.
 • Verder veel aandacht voor lichaamstaal en uitleg over waardoor bepaald gedrag onstaat.
 • In het boek wordt ervan uitgegaan, dat je het rustigste gedrag in jouw hond naar boven haalt door jezelf op te stellen als ultieme packleader.
 • Een positief punt aan het gedachtegoed van Jos Oosting is het feit dat hij altijd werkt vanuit rust, zonder fysieke correcties of luid stemgebruik.

Maak jezelf en je hond gelukkig en lees dit boek. En die zijn er heel blij mee. Helaas boek door de ogen van de hond dit boek niet meer in je boekenlijstje? Stevig en mooi boek!

Gekocht omdat we wat tips wilde hebben voor onze hond. Veel aan gehad tijdens opvoeden van onze pup. Hierbij staat de packleader-methode steeds centraal, zodat je zonder straf of dwang perfect kunt samen werken met je hond of op eenvoudige en snelle wijze vrijwel alle problemen met je hond overwint.

Lees een stuk uit 'Door de ogen van de hond'

Ontvang mails over onze service en geef je feedback over onze website en je winkelervaring. Je krijgt inzicht in het gedrag van je hond of van honden waardoor je beter weet hoe met je hond om te gaan.

DyanaMeijs Berghem 11 april Ik raad dit product aan.

JennyO 5 maart Ik raad dit product aan. Wel ven lief, doordat je ze meer als een weldenkend dier ziet. Zet op mijn verlanglijstje. Ontvang mails over onze service en geef je feedback over onze website en je winkelervaring.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.03.2019 23:50 Jewel:
   Een aanrader voor elke hondenliefhebber!!

   11.03.2019 09:43 Xin:
   Dat moet toch mogelijk zijn. Gelieve een tekst te schrijven Maximum van karakters bereikt.

   18.03.2019 03:20 Sameer:
   Heldere uitleg Inspirerend Praktisch Rijk geillustreerd Volledig. Hoe dat moet, wordt heel duidelijk beschreven.

  Ten anker

  Vond