• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Je wordt tante cadeau

Gegevens
Gemaakt door: 09.03.2019
Auteur: Hazal
Bekeken: 911

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als dat geen liefde is… Ik ben gek op mijn nichtje! Wil je jouw tante of zus tijdens de feestdagen een super vrolijk cadeau geven? Ik probeer altijd wat leuks te doen maar het kan wat beter.

Boordevol tips, tante anekdotes, foto interviews met tantes en hun neefjes en nichtjes, kooktips, doe- en knutseltips, handige logeertips, feestdagen ideeën.

Ons dochtertje heeft er een paar maanden heerlijk in geslapen en ik zou haar op deze manier graag willen bedanken hiervoor. Is het egoïstisch dat ik dit boek graag wil winnen voor mezelf? Florien geeft tijdens de feestdagen 3 x het boek Tante cadeau. Voor je moeder, zus, collega, kind, buurvrouw, tante, huishoudelijke hulp, de oppas van je kinderen etc.. De inlogpagina wordt in een nieuw venster geopend. Nogmaals een keertje dan..

Zelf ben ik nu bijna 32 weken zwanger van mijn 1e kindje en mijn nichtje kijkt vol spanning uit naar de geboorte van haar neefje of nichtje. Ik pas al 2 jaar elke week op me nichtje van 2,5jaar.

Ik hoop het te je wordt tante cadeau winnen, heb me ook aangemeld via de opgegeven link. En als ze het boek uit heeft wil ik het ook wel lenen zodat ik weet wat er van een tante wordt verwacht. Ik heb geen enkel idee of deze winactie nog loopt maar niet geschoten is altijd…, je wordt tante cadeau.

De dvd van Frozen. Je plakt ze simpelweg aan elkaar met wat glazuur. Ze komen nou eenmaal meteen uit school door!
 • Vol prachtige levenslessen over zussen liefde, loslaten en het vinden van jouw talenten. Sinds ze 5 dagen in de week naar school gaat, zie ik haar wel minder, maar ik probeer leuke dingen in te plannen voor ons samen.
 • Motiveer je keus en laat het mij weten.

Dit boek zou me kunnen helpen een coole tante te worden, dus ergens is het meer voor mijn lieve nichtje 5 en mijn twee toffe neefjes 3 en 0!! Volgende week gaan we samen een nachtje naar een hotel!

Zelf ben ik nu bijna 32 weken zwanger van mijn 1e kindje en mijn nichtje kijkt vol spanning uit naar de geboorte van haar neefje of nichtje. Kortom supertrotse tante op de Tantes van mijn kinderen. Dit boek zou ik graag kado willen doen aan mijn zus. Sessie verlopen Graag opnieuw inloggen. Natuurlijk, Marian Nee, sorry.

Van mij mogen ze dit blijven doen. De inlogpagina wordt in een nieuw venster geopend. Ik zou dit boek aan mezelf geven omdat ik tante ben van een lief nichtje en neefje en graag de leukste, liefste en aardigste tante wil zijn en blijven. Ik heb geen enkel idee of deze winactie nog loopt maar niet geschoten is altijd….

Ht boek om aan die lieve, in op de site: Ik heb je wordt tante cadeau kleurplaat uit haar boek gekregen. Alleen leden van JustBeYou kunnen meedoen, je wordt tante cadeau, coole tante te geven, vanwege de hoge ecologische waarden en een mogelijke financile kans, ha, je weet dan precies waar je aan toe bent en kunt achteraf niet verrast worden door de prijs.

Cadeau zwanger

Ik hoop het te mogen winnen, heb me ook aangemeld via de opgegeven link. Kortom supertrotse tante op de Tantes van mijn kinderen. Helaas heeft ze nooit kinderen mogen krijgen. Oooh, deze wil ik zo graag winnen!

Poppetjes erop of kerstballen erin en klaar ben je, je wordt tante cadeau. Laat een reactie achter  voor wie   en  waarom  je dit cadeau graag wilt weggeven. Verras haar met een zelfgemaakt cadeau: Dit boek zou ik graag kado willen doen aan mijn zus. Sessie verlopen Graag opnieuw inloggen. Echt een topfilm om samen naar te kijken.

' + $(this).text() + '

Motiveer je keus en laat het mij weten. Nogmaals een keertje dan.. En met dit boek met ideeën kan ik nog meer met haar gaan doen.

Zij is een hele lieve enthousiaste en betrokken tante voor mijn kinderen. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Wil je jouw tante of zus tijdens de feestdagen een super vrolijk cadeau geven, je wordt tante cadeau. Poppetjes erop of kerstballen erin en klaar ben je? Ons dochtertje heeft er een paar maanden heerlijk in geslapen en ik zou haar op deze manier graag willen bedanken hiervoor.

This content is blocked. Ik zou het boek graag voor mezelf willen winnen. Wat je wordt tante cadeau om te lezen dat jouw nichtje je ook altijd Tante noemt.

Zomaar cadeau's om te geven

Ik zou dit boek aan mijn zus willen geven. Wat leuk om te lezen dat jouw nichtje je ook altijd Tante noemt! Dit boek zou me kunnen helpen een coole tante te worden, dus ergens is het meer voor mijn lieve nichtje 5 en mijn twee toffe neefjes 3 en 0!! Heb zelf al drie kindjes, dus mama ben ik al , maar tante was ik nog niet.

Ik zou dit boek aan mezelf geven omdat ik tante ben van een lief je wordt tante cadeau en neefje en graag de leukste, liefste en aardigste tante wil zijn en blijven. Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Laat een reactie achter  voor wie   en  waarom  je dit cadeau graag wilt weggeven.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.03.2019 17:16 Ferron:
   De inlogpagina wordt in een nieuw venster geopend. En waarom omdat ik tante ben van 7 nichtjes en neefjes.

   19.03.2019 14:10 Babak:
   Ik vind het zelf ook een heerlijke film met prachtige liedjes.

  Ten anker

  Vond