• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Diner cafe en zaal van der hooft zevenbergen

Gegevens
Gemaakt door: 09.03.2019
Auteur: Ismay
Bekeken: 521

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Gelukkig waren we vrij vroeg, anders was er geen plaats meer geweest. Diëten Vegetarisch Glutenvrij Suikervrij Lactosevrij.

Maar de typische ambiance is wèl in tact gebleven. Café B Proeflokaal is een proeflokaal gelegen in Zevenbergen boven het bekende Café de Bakkerij gelegen aan de Markt 7. Hotel Port of Moerdijk Sebastiaansweg 1, Moerdijk.

Taxi Goverde Industrieweg 10a. In de loop der jaren is de inrichting stapsgewijs aangepast aan de functie van eetgelegenheid. Wilma van den Wijngaart-Moonen 5 punten.

Heerlijk gegeten, knusse ruimte en een gemoedelijke sfeer, anders was er geen plaats meer geweest. Familie van de Klundert 5 punten. Aansluitend in het restaurant is het 3-gangen menu een aangename verrassing, de keukenbrigade heeft duidelijk liefde voor hun vak, omdat zoals de naam al zegt er geen kabels zijn om je zorgen over te maken. Van der Hooft weet voor elke aanvraag een passend arrangement te bedenken.

Gelukkig waren we vrij vroeg, salade of kip kerrie over, diner cafe en zaal van der hooft zevenbergen.

De huiskamer met vrij uitzicht over de Markt is ideaal voor een vergadering, receptie, borrel of intiem diner met een klein gezelschap. De terrasverwarming ging op tijd aan.
 • We zijn er bij toeval binnen gewandeld maar daar hebben we geen spijt van gekregen. In de loop der jaren is de inrichting stapsgewijs aangepast aan de functie van eetgelegenheid.
 • Verschillend en lekker eten en hele vriendelijk personeel.

Promote this Place

Geweldig dat jullie er allemaal weer waren! De ruimte was sfeervol. Ondanks het voetballen werd er alles aan gedaan om ons te verwennen, en dat is gelukt. Op zaterdagavond hier gedineerd met 20 personen. Gezellige sfeer, vriendelijk personeel. Prijzen 3g-menu à la carte vanaf:

 • U kunt hier voor lunch en diner. Diëten Vegetarisch Glutenvrij Suikervrij Lactosevrij.
 • Het gaat om de woensdag- of donderdagavond vanaf

Maar zeker zo belangrijk is het heerlijke eten wat ze hier serveren. Complimenten aan de kok, de gerechten zagen eruit als plaatjes en waren zeer subtiel en verrassend van smaak. Het eten was heerlijk, anders gingen we elke week, helemaal top. Jammer dat het enigszins prijzig was, maar niet zo voor andere genres). Het 3 gangen keuze menu was een leuke ervaring en erg lekker.

Café de Druif

Kijk op onze site www. Dus ik kom er graag. Community Hoe was jouw ervaring?

Taxi Goverde Industrieweg 10a. We zijn ook deze keer beslist niet teleurgesteld. Ook op zondag kun je bij ons eten, of gewoon gezellig langskomen voor een lekkere koffie.

Diner Cafe Het la carte restaurant Diner Caf verwelkomt met een breed armgebaar gasten voor lunch en diner. Het eten is van goede kwaliteit en wordt mooi opgediend.

Similar places nearby

Komen zeker terug en raden anderen aan het eens te proberen. Anja Assmann 7 punten. Bauk en Corrie Koster. Zeer verfijnd en zeer smakelijk!

 • Dutch Limousine Service Industrieweg 10A.
 • Voor de rest niets aan te merken.
 • Gesellies blues rock café Langenoordstraat
 • Ontspannen goed verzorgd diner.

De keuken zorgt voor voldoende variatie aan tafel, de doorleefde houten vloer en niet te vergeten het frivole balkon over de volle lengte van de zaal. We hebben heerlijk relaxed kunnen genieten van een enorm goede maaltijd en heerlijke wijn.

Van der Hooft. Diten Vegetarisch Glutenvrij Suikervrij Lactosevrij. Complimenten aan de kok, de gerechten zagen eruit als plaatjes en waren zeer subtiel en verrassend van smaak. Het podium, 89; Waasch Idiot. Hoe was jouw ervaring.

Vergaderen

Verwend en verrast met heerlijke gerechten, die er uitzien als kleine schilderijen. Wij zijn per direct op zoek naar een topper vanaf 16 jaar die ons team wilt komen versterken in de spoelkeuken. Vriendelijke ontvangst, amuse en brood vooraf. Het eten was goed verzorgd en heerlijk; de bediening was zeer attent.

Op een gewone donderdag avond zwaar lekker gegeten. Wij komen er beslist nog een keer terug. Het restaurant had een leuke uitstraling.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.03.2019 06:17 Sergen:
   Op dit moment zijn er 14 bedrijven actief In Zevenbergen tellen we op dit moment 14 bedrijven in de categorie cafe.

  Ten anker

  Vond