• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Boek het leven van een loser flutvakantie

Gegevens
Gemaakt door: 12.02.2019
Auteur: Twan
Bekeken: 269

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De boeken lezen voor mij extra fijn omdat de letters groter zijn en door de strips. Op de tekening zie je dat heel goed en die ober zie je kijken, er staat een groot vraagteken bij 'wat zeg jij nou'. Fantasierijk Grappig Leerzaam Mooi vormgegeven.

Als de schoolstress wegvalt en Bram op zijn eerste vakantiedag denkt dat er nu een lange, zorgeloze en vooral rustige tijd aanbreekt, heeft hij het jammer genoeg erg mis. Die moest mee op vakantie naar zee maar de moeder zei nee, die past niet in de auto, De vader werd toen boos. Naar aanleiding van de eerste kennismaking met de boeken van Jeff Kinney dankzij Uitgeverij De Fontein is Tess gaan lezen.

DeVaderVanDaan 24 september Ik raad dit product aan. Jalice 8 januari Ik raad dit product aan. Een Loser is iemand die echt alleen is en weinig vrienden heeft.

Grappig Fantasierijk Mooi vormgegeven. Gelukkig voor Bram loopt het dan mis. Het is nog maar dag 1 en ze hebben nog niet echt veel kilometers gedaan, maar toch zijn Bram en zijn zus n zelfs vader het al grondig beu. Bram Botermans gaat op reis. Wat nog erger is: Op zich niks raars, ware het niet dat Tess een hekel aan lezen had, boek het leven van een loser flutvakantie.

Vond je dit een nuttige review.

Girl Gelderland 20 oktober Ik raad dit product aan.

Vond je dit een nuttige review? Ze gingen naar het strand maar het strand was vol, dus dat deden ze maar niet. Jeff Kinney Het leven van een Loser 12 - Wegwezen 14, Met een lekke band. Het lezen gaat snel en ze lacht ook echt veel.

Wdzvd 28 februari Ik raad dit product aan. Jeff Kinney Het leven van een Loser 11 - Drie keer niks 15, Gelukkig voor Bram loopt het dan mis. Log in voor de mogelijkheden. Pap en mam gaan ook mee. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam leuk verhaal. Leuk boek voor de leeftijd vanaf 9 jaar.

Steun je favoriete boekhandel

Die vader is best grappig want die wilt de oplossing bedenken, ook toen de boot kapot was. Grappig Fantasierijk Mooi vormgegeven. De kleur van het boek is mooi want oranje is mijn lievelingskleur. Dennis 28 augustus Ik raad dit product aan.

Het hele boek is leuk. PvanTrigt Maarheeze 30 november Ik raad dit product aan. GuillaumeG 10 december Ik raad dit product aan. In gebeurde er iets wel heel bijzonders: Leest lekker snel en het verveelt je geen moment.

Samenvatting

De verbazing is groot, want zelfs Brams vader was niet op de hoogte. Mijn top zoon is een weigerachtige dyslect, die nooit wenste te lezen maar toen ik de boeken van een leven van een loser samen met hem ontdekte had ik geen kind meer aan hem. Lees hier het interview met Jeff Kinney.

Gemakkelijk te bestellen en een snelle levering. Grappig ook populair bij kinderen die minder graag lezen makkelijk lezen.

 • Ik heb heel hard moeten lachen.
 • Het schuifdak van de auto geraakt klem en zorgt voor heel wat problemen en er ontstaat al snel onenigheid over de inhoud van de reis.
 • Wat nog erger is:
 • Het motiveert ontzettend om te lezen, ook voor de leerlingen die dit normaal niet zo leuk vinden.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Hoofdmenu home zoeken lijsten tips interviews voorlezen over pluizer, boek het leven van een loser flutvakantie. Jeff Kinney Het leven van een Loser 6 - Geen here i go again lyrics hobo. Rene 27 december Ik raad dit product aan.

Ik heb ze bijna allemaal. Gemakkelijk te bestellen en een snelle levering. DeBoekenSpecialist 24 oktober Ik raad dit product aan! ReesH 20 september Ik raad dit product aan?

Zoals alle leven van een loser boeken weer een top boek, is in 1 dag uitgelezen door mijn dochter van Wat nog erger is: Het Leven Van Een Loser.

Alles gaat fout en niks gaat zoals Bram wil. Dat was echt grappig. Het allerleukste was het alfabetspel met broertje Max.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.02.2019 06:42 Juana:
   De kleur van het boek is mooi want oranje is mijn lievelingskleur.

   17.02.2019 08:48 Stephana:
   Door de kleine bladspiegel met handgeschreven tekst op lijntjes, met zeker twee tekeningen per bladzijde, is het boek zeer geschikt voor tegenstribbelende lezers.

   23.02.2019 13:22 Romello:
   De verbazing is groot, want zelfs Brams vader was niet op de hoogte.

  Ten anker

  Vond