• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat wordt het weer morgen in deventer

Gegevens
Gemaakt door: 05.03.2019
Auteur: Sila
Bekeken: 964

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Er waait een matige zuidoostenwind en het wordt circa 3 graden. Nieuwe maan ma 4 feb

Totale daglichtperiode is De wind draait geleidelijk naar het zuiden en is matig, windkracht 3. Na morgen is het vaak droog met ruimte voor de zon. In het binnenland is de zuidwestenwind matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig tot soms hard Bft.

Morgenmiddag blijft de kans op winterse buien groot, maar schijnt tussendoor vaker de zon.

Regionaal kan het glad worden door bevriezing van natte weggedeelten. Wordt het lekker weer of niet. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op motregen en is de temperatuur ongeveer 4 C. Aan zee blijft een bui mogelijk en landinwaarts is het overwegend droog met brede opklaringen. Fietsen Golf Tennis Voetbal Wandelen.

De wind draait geleidelijk naar het zuiden en is matig, windkracht 3.

Wijzig je voorkeurslocatie

Het blijft bewolkt en het eerste deel van de middag verloopt op veel plaatsen droog. Totale daglichtperiode is Dat is 15 minuten langer dan vorige week. In de nacht naar zaterdag gaat het graden vriezen. Na morgen is het vaak droog met ruimte voor de zon.

De uitgebreide weersverwachting voor Deventer. Morgenmiddag blijft de kans op winterse buien groot, maar schijnt tussendoor vaker de zon.

Vrijdagmiddag trekken over de Wadden en langs de noordkust een paar winterse buien. Afrika Azi Europa Midden-Amerika? Volg Weerplaza Blijf op de hoogte Meld je aan voor onze gratis weermail. Volg dan ons nieuwsblog. Na morgen is het vaak droog met ruimte voor de zon.

Dat is 15 minuten langer dan vorige week.

Weerbericht Nederland

Vrijdagmiddag trekken over de Wadden en langs de noordkust een paar winterse buien. Afrika Azië Europa Midden-Amerika. Buien en regenradar Nederland Regenradar 24 uur vooruit Weerkaarten Weerwidgets Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim.

Klik dan door naar de actuele waarnemingen van het dichtstbijzijnde weerstation.

In de nacht neemt de noordwestenwind af! Er waait posh puppy training pads matige zuidoostenwind en het wordt circa 3 graden. Het wordt 4 graden in Groningen tot 6 in Zeeland en daarmee is de middagtemperatuur normaal voor de tijd van het jaar. Het weer nu in Deventer.

Afrika Azi Europa Midden-Amerika. Het is wisselend bewolkt met ruimte voor de zon en op veel plaatsen blijft het droog.

Het weer nu in Deventer

Vrijdagmiddag trekken over de Wadden en langs de noordkust een paar winterse buien. Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecreërd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, gevoels temperatuur, wind, neerslag en wolken. Morgen is het guur met veel wind en winterse buien. Komende 7 dagen Tip: Weerbericht korte termijn Het wordt vandaag geleidelijk zonniger en het blijft zo goed als droog in Deventer, met vanavond nog wel regen.

In het zuiden wordt de wind matig van kracht. Het is bewolkt en vooral in het noorden valt regionaal nog motregen. De temperatuur daalt tot 2 C overdag en -4 C 's nachts. Het blijft vooral in de noordelijke helft onstuimig met een vrij krachtige tot aan zee harde zuid westenwind. Weerbericht Nederland Soms motregen, Bft. Ben media markt hoorn openingstijden zondag benieuwd naar de grafieken per meetpunt!

Dat is 15 minuten langer dan vorige week. Aan zee waait wat wordt het weer morgen in deventer krachtig tot hard, stevige wind. Het is wisselend bewolkt met ruimte voor de zon en op veel plaatsen blijft het droog? Buien en regenradar Nederland Regenradar 24 uur vooruit Weerkaarten Weerwidgets Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim.

Weersverwachting komende 14 dagen Deventer, Nederland

Ook zijn er widgets voor activiteitenweer en de buien- en regenradar. In het zuiden wordt de wind matig van kracht. Tijdens zonnige momenten wordt het circa 5 graden.

Dat is 15 minuten langer dan vorige week. De combinatie van wind, buien en vrij lage temperaturen maakt het guur. Zondag is er veel ruimte voor de zon.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0