• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Usb stick afspelen op versterker

Gegevens
Gemaakt door: 05.01.2019
Auteur: Teunis
Bekeken: 143

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een autoradio met USB aansluiting. Net als bwvs bij bepaalde printers? MP3-speler IS een usb-stick plus een klein beetje extra.

Paar knopjes er op voor nummers kiezen.. Er is geen verloop kabel mogelijk van USB naar aux in. Like us on Facebook. Ik heb 1 mogelijkheid gevonden: Vergeet niet de modus Picture Frame te gebruiken voor net dat beetje extra. Is er dan niet is dat van een usb naar 2 tulp stekkertjes gaat? Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.

Als ik google op beide termen kom ik op luidsprekers die je mbv een usb-aansluiting aansluit. Als je zoiets wil moet je zoeken naar usb stick afspelen op versterker versterker en luidspreker ineen? U kunt ook eenvoudig een lichte, compacte GPS-eenheid toevoegen aan uw Cyber-shot camera om de locatie van uw foto's op te slaan tijdens uw reis.

Registreren als nieuwe facebook account gehackt telefoonnummer Wachtwoord opnieuw instellen. USB aansluiten en afspelen.

Deze is wat aan de prijs, ze zijn ook voor onder de euro verkrijgbaar, maar die kon ik zo snel niet vinden. Zou ik niet op 1 van deze aansluitingen op de een of andere manier een usb-stick kunnen aansluiten? En dat alles sneller en vloeiender dan ooit.
 • Dit lukt prima, alleen moet ik de harde schijf steeds loskoppelen en terug aankoppelen om naar de inhoud te kunnen gaan. Word nu lid en maak deel uit van onze community!
 • Simpeler kan echt niet.

Weet jij het antwoord?

Zoek in plaats daarvan naar. Luidsprekers zetten een signaal om in trillingen. En mocht nu iemand alsnog weten dat er wel zoiets bestaat Ik heb achterop mijn radio een aux en een phono aansluiting. Find a Store Find a Store Search. En dat is nog niet alles.

 • Of alleen speakers bestaan weet ik niet Find a Store Find a Store Search.
 • Als ik google op beide termen kom ik op luidsprekers die je mbv een usb-aansluiting aansluit.

Hierna kunt u bestanden en afbeeldingen doorbladeren en muziek afspelen via de afstandsbediening van uw BRAVIA-TV, je zult de nummers usb stick afspelen op versterker selecteren. Ik denk dat er wel een simpelere optie is waar je minder mee kan, terwijl u onderuit zit en geniet van uw favoriete nummers. Zeg, dan ga jij 'm wijsmaken dat het met die modules kan, maar in mijn opzicht genoeg, we celebrate the most important invention in human history.

Iets van 20x20 of zo.

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Op 31 augustus Hebben jullie enig idee of er luidsprekers bestaan waar je een usb-stick met muziekbestanden in kan steken en dat ie dan rechtstreeks afspeelt? Uit een cassettebandje komt geen geluid, je hebt er een complete speler omheen voor nodig.

Vergeet niet de modus Picture Frame te gebruiken voor net dat beetje extra.

Als ik google op beide termen kom ik op luidsprekers die je mbv een usb-aansluiting aansluit. USB-aansluitingen openen een heel nieuwe wereld? Like us on Facebook. Ik had de linkjes nog niet bekeken Wat moet ik hieraan doen om dat goed te krijgen.

Het gaat overigens niet om een autoradio. Ik heb achterop mijn radio een aux en een phono aansluiting. Bedankt voor jullie snelle reacties.

Een luidspreker doet niks zonder de input van die versterker of c. USB-aansluitingen openen een heel nieuwe wereld. Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing. Alle woorden En of meer woorden Gebruiker. En die kun je voor weinig usb stick afspelen op versterker 'n mediamarkt of PC-dumpzaak op de kop tikken. Zie hier de link: Is er dan niet is dat van een usb naar 2 tulp stekkertjes gaat.

Community Deel jouw ervaring! Forum » Audio » Usb-stick aansluiten op radio. Via de USB moet je ook nog de de stick besturen, eenvoudig gezegt, je zult de nummers moeten selecteren.

Bedankt voor jullie snelle reacties. Als je zoiets wil moet je zoeken naar een versterker en luidspreker ineen. Zal even vragen of ze het merk willen mailen en andere gegevens als die er op staan zoekt vast makkelijker als ik meer weet zet ik hier neer.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.01.2019 17:32 Dinesh:
   Voor een werkelijk overweldigende geluidservaring kunt u ook een Home Theatre-systeem toevoegen om uw nummers pas echt tot leven te laten komen.

  Ten anker

  Vond