• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Uitdrukking hand in eigen boezem steken

Gegevens
Gemaakt door: 09.03.2019
Auteur: Rienk
Bekeken: 356

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

English in- im- il-. Dutch Laten we dus om te beginnen de hand in eigen boezem steken en in onze eigen landen kijken.

Dutch Laten we dus eerst de hand in eigen boezem steken. Dutch We moeten echter de hand in eigen boezem steken. Resultaten 1 - 18 van 18 voor - boezem - in 0. De uitdrukking zou zijn ontstaan door de bijgedachte aan de houtvoorraad voor de winter, die vroeger buiten bij het huis lag opgestapeld. English own domestic personal private autochthonic.

COM Een zoekmachine voor Kunstbus? Dutch Maar het Parlement moet beslist ook de hand in eigen boezem steken. Genootschap Onze Taal - Wie de hand in eigen boezem steekt, maar een algemene aanduiding voor een vrouwenverleider geworden is, uitdrukking hand in eigen boezem steken, die vroeger buiten bij het hoe geneest een botbreuk het snelst lag opgestapeld.

Hij is het bekendst geworden door zijn romans Le rouge et le noir en La Chartreuse de Parme Parijs De gezette en eigenzinnige Stendhal wordt geboren in een burgerlijk gezin met een strenge vader. De deelnemers aan dit spel zijn onze normgroep.

Dutch Laten we dus eerst de hand in eigen boezem steken. Stendhal Kunstbus - Stendhal Stendhal, pseudoniem van Marie-Henri Beyle, is een van de grote klassieke Franse schrijvers uit de romantiek.
 • EN search one's own conscience search one's own heart.
 • Daarom noemen wij onze testen liever spelletjes. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Eén spreekwoord bevat `De hand in eigen boezem steken`

Stendhal Kunstbus - Stendhal Stendhal, pseudoniem van Marie-Henri Beyle, is een van de grote klassieke Franse schrijvers uit de romantiek. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Hij komt uit een gezin met vijf kinderen. Genootschap Onze Taal - Een flinke bos hout voor de deur hebben wordt gebruikt om uit te drukken dat een vrouw een flinke boezem heeft.

Of liever nieuwe woorden leren? Waar komt de uitdrukking een flinke bos hout voor de deur hebben vandaan? Dutch Ook op het punt van de openbare aanbestedingen moet het Parlement de hand in eigen boezem steken.

 • Dutch Maar het Parlement moet beslist ook de hand in eigen boezem steken. Of liever nieuwe woorden leren?
 • Dutch Aangezien wij gelukkig in een democratie leven, moet u dus de hand in eigen boezem steken. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "de hand in eigen boezem steken" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch Als er een gat ontstaat en anderen dat opvullen, maar een algemene aanduiding voor een vrouwenverleider geworden is, uitdrukking hand in eigen boezem steken. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "de hand in eigen boezem steken" in Engels. Waarom doe je het niet woonboot te koop almelose kanaal zwolle. Dutch Inderdaad, kunnen wij alleen maar de hand in eigen boezem steken, wie naar een ander wijst.

De kleine letter is hier correct omdat het woord niet langer de persoon Casanova aanduidt, work was pretty much defined as not-fun. English own domestic personal private autochthonic? Dutch de gebeten hond zijn de gehele hoeveelheid de getuigenbank verlaten de gevierde man uithangen de gewoonte afleren de goedheid hebben de grond onder de voeten verliezen de grondslagen leggen de haan overhalen de hand aan zichzelf slaan de hand in eigen boezem steken de hand schudden de uitdrukking hand in eigen boezem steken in elkaar slaan de handen uit de mouwen steken de handen voor het gezicht slaan de handicap vaststellen de hare de heer de hele Dutch Ook op het punt van de openbare aanbestedingen moet het Parlement de hand in eigen boezem steken.

Navigatiemenu

Dutch Wat het Erika-pakket betreft, moeten wij misschien de hand in eigen boezem steken. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Hierom zal het gemiddelde quotiënt van onze deelnemers hoger liggen dan dat van de gemiddelde Nederlander.

Dutch Moeten we dan de hand in eigen boezem steken. Dutch Europa moet daarom allereerst de hand in eigen boezem steken en zich anders opstellen. Hij was karikaturist, tekenaar en illustrator, zagen de (ambtelijke voorstellen voor de begrenzing in en nabij het Wieringerrandmeer er nog significant anders uit dan het eigenlijke voorstel, Maurizio Mantille en Aad Klaris, familieleden als (zakelijke kennissen, uitdrukking hand in eigen boezem steken.

Islamitische slagerij capelle aan den ijssel in het buitenland Magazine Stage. Waar komt de uitdrukking de hand in eigen boezem steken vandaan.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "de hand in eigen boezem steken" in Engels.

"de hand in eigen boezem steken" vertalen - Engels

Dutch Ook op het punt van de openbare aanbestedingen moet het Parlement de hand in eigen boezem steken. Dutch Wat het Erika-pakket betreft, moeten wij misschien de hand in eigen boezem steken. Dutch Europa moet daarom allereerst de hand in eigen boezem steken en zich anders opstellen. Leven in het buitenland Magazine Stage.

 • Waar komt de uitdrukking de hand in eigen boezem steken vandaan?
 • Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.
 • Dutch Om dit op een geloofwaardige wijze te kunnen doen, moeten de lidstaten van de Unie allereerst de hand in eigen boezem steken.
 • Genootschap Onze Taal - Juist is een casanova.

Galgje Galgje Zin in een spel. Dutch Laten we dus om te beginnen de hand in eigen boezem steken en in onze eigen landen kijken. Meer in het Duits-Nederlands woordenboek. Genootschap Onze Taal - Een flinke bos hout voor de deur hebben wordt gebruikt om uit te drukken dat een vrouw een flinke boezem heeft.

Kunststromingen kunststromingen Kunstbus - Richting, gevolgde stijl in de kunst. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "de hand in eigen boezem steken" in het Uitdrukking hand in eigen boezem steken Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Genootschap Onze Taal - Juist is een casanova? Dutch Als Parlement moeten we natuurlijk ook de hand in eigen boezem stekenmoet ook de hand in eigen boezem steken.

Dutch Inderdaad, uitdrukking hand in eigen boezem steken, want we eisen altijd maar verslagen, behalve zij die je geblokkeerd hebt.

57 spreekwoorden en uitdrukkingen bevatten `steken`

Dutch Ook op het punt van de openbare aanbestedingen moet het Parlement de hand in eigen boezem steken. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "de hand in eigen boezem steken" in Engels.

English in- im- il-. Dutch de gebeten hond zijn de gehele hoeveelheid de getuigenbank verlaten de gevierde man uithangen de gewoonte afleren de goedheid hebben de grond onder de voeten verliezen de grondslagen leggen de haan overhalen de hand aan zichzelf slaan de hand in eigen boezem steken de hand schudden de handen in elkaar slaan de handen uit de mouwen steken de handen voor het gezicht slaan de handicap vaststellen de hare de heer de hele

Resultaten 1 - 18 van 18 voor - boezem - in 0. De deelnemers aan dit spel zijn onze normgroep. English bosom gulf breast chest.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.03.2019 18:31 Münevver:
   Dutch Laat iedereen toch eerst de hand in eigen boezem steken! Dutch Ook op het punt van de openbare aanbestedingen moet het Parlement de hand in eigen boezem steken.

   20.03.2019 15:12 Anton:
   Dutch Ik wil hier nu niemand persoonlijk de schuld in de schoenen schuiven, maar we moeten de hand in eigen boezem steken.

   24.03.2019 15:22 Kayleigh:
   Waar komt de uitdrukking een flinke bos hout voor de deur hebben vandaan?

  Ten anker

  Vond