• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Oorzaak sterk ruikende urine

Gegevens
Gemaakt door: 05.03.2019
Auteur: Choukri
Bekeken: 340

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Lees ook De waarheid over urine Het urinewegstelsel Wat zegt je urine over je gezondheid? Maak niet uit of het 's morgens is en of ik veel water gedronken heb.

En zo zijn er nog vele producten die een reuk aan je urine kunnen geven. De gezondheidsproblemen kan ook leiden tot een slechte geur in de urine. Heb jij last van stinkende urine? De overtollige trimethylamine wordt uiteindelijk via zweet, urine en de adem afgegeven en heeft een karakteristieke lucht.

Een zoutrijk dieet kan er namelijk voor zorgen dat je urine te sterk geconcentreerd wordt, waardoor het een sterkere geur kan krijgen dan normaal.

Deze kan echter door een infectie of verwonding ontstaan.

In alle gevallen geldt dat wanneer u het niet vertrouwd, u het beste uw huisarts kunt raadplegen, oorzaak sterk ruikende urine. Ik drink meestal 3 liter water en geen koffie. Zo wordt het lichaam gereinigd van de afvalstoffen die men binnen krijgt of die ontstaan tijdens de vele processen in het lichaam. In het geval van geneesmiddelen staat dit meestal in de bijsluiter. Vaak wordt het als 'appelgeur' omschreven!

 • Het wordt in acetaldehyde en vervolgens…. Je urine kan ook tijdens een zwangerschap anders gaan ruiken.
 • Nierstenen   De aanwezigheid van nierstenen kan ook leiden tot stinkende plas urine.

Oorzaken Stinkende urine behoefte gediagnosticeerd zo spoedig mogelijk als de persoon die lijdt aan een ziekte. Daarnaast gaat bijvoorbeeld blaasontsteking of een infectie aan de urinewegen ook gepaard met een penetrante geur. Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Deze pijnlijke symptomen worden meestal ervaren wanneer de nier steen uit de nieren gaat en terecht komt in de urineleiders.

In dit geval zou je urine namelijk ook donkerder moeten zijn donkergeel, oranje en zou de geur moeten lijken op de geur van ammoniak. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Mannen met prostatitis moeten vaak en acuut plassen.

Vooral in de ochtend, maar ook altijd overdag. Dit kennen we als urine? De meest voorkomende oorzaak van dit soort infecties is de bacterie E. Lees ook De waarheid over urine Het urinewegstelsel Wat zegt je urine over je gezondheid. Hier door oorzaak sterk ruikende urine urine een donkere amberkleur.

Stinkende urine oorzaken

Meestal is de duur van kuur 3 tot 10 dagen. Urineweginfectie komt vaker voor bij vrouwen als gevolg van de anatomie. Niet in een normale hoeveelheid, maar wel als iemand er veel te veel van consumeert.

PKU is een erfelijke metabolische aandoening waarbij het lichaam verliest zijn vermogen om afbraak van aminozuren eiwit genoemd fenylalanine.

Niet mee blijven doorlopen. Nou is last niet echt het juiste woord, vocht of timide uitstoten. Maak niet uit of het 's morgens is en of ik veel water gedronken heb. Mens en Gezondheid Subrubriek: Vaginitis is meestal het resultaat van een bacterile of schimmelinfectie met de gist Oorzaak sterk ruikende urine.

Dit kennen we als urine. Hier vormen de kristallen uiteindelijk stenen na verloop van tijd. In het algemeen, de geur van urine geproduceerd is aanvaardbaar.

Ook dit kan een teken van diabetes zijn. Maar ook op andere momenten kan de urine van geur veranderen. Over het algemeen schenken mensen maar weinig aandacht aan hun urine, oorzaak sterk ruikende urine. Urineweginfectie is een bacterile infectie die meestal in de blaas en urethra voorkomt.

De afbraak van zwavelhoudende stoffen in asperges veroorzaakt stinkende urine. Wanneer de urine en adem een typische acetongeur heeft, betekent dit dat de bloedsuikerspiegel hoog is. Dezelfde hormonen die je lichaam helpen tijdens de zwangerschap oestrogeen en progesteron zijn ook de hormonen die je menstruatiecyclus reguleren!

In deze gevallen kan de stinkende urine oorzaak sterk ruikende urine wijten zijn aan leverfalen.

Zwavelgeur

Heeft je urine een zoete geur? B-vitaminen zijn goed voor huid, haar en nagels en helpen het zuurstoftransport in je bloed. De urine is dan donkergeel van kleur en ruikt sterker:

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Mensen die lijden aan diabetes hebben soms een abnormale geur in de urine.

Click here download Flash Now.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.03.2019 09:19 Toon:
   Er zijn echter ook andere mogelijkheden die we hieronder uitgebreider bespreken: De ammoniak die hierbij vrijkomt wordt door de lever omgezet in ureum, ook wel urea genoemd.

   12.03.2019 23:08 Jamiro:
   In essentie, de koffie heeft diuretische eigenschappen, waardoor stimuleert de snelheid van vloeistofverlies verhoogde urine.

  Ten anker

  Vond