• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe verwijder je tweede facebook account

Gegevens
Gemaakt door: 14.02.2019
Auteur: Alinde
Bekeken: 509

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Waarom is bewustzijn hierin belangrijk? Ik wil filmpjes en foto's vanaf de laptop opslaan op een schijf.

Wel blijven je gegevens opgeslagen indien je later jezelf opnieuw wilt registreren op Facebook. Indien je jouw profielgegevens niet meer weet, zal je deze moeten aanvragen door op "Wachtwoord vergeten" te drukken. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Druk hierop, waarna je op "account instellingen" drukt. Voordat je jouw profiel kan verwijderen van Facebook moet je inloggen. Waarom is bewustzijn hierin belangrijk?

Log in op Facebook. Wanneer je pagina's beheerd kan je op deze pagina de admins van de pagina's weinigen zodat deze pagina's door blijven bestaan, hoe verwijder je tweede facebook account. Je FaceBook account verwijderen Je Facebook account verwijderen is niet heel moeilijk.

O, dat is misschien wel een handig idee diumenge, motivated and laugh as well? Lijkt mij handiger om een geheel nieuw e-mailadres aan te maken en dat te gaan gebruiken voor je oude FB account.

Dat vind ik vreemd, het huis heeft vier kamers, ik heb er maar drie, ik woon er al bijna drie jaar, dan zou je toch verwachten dat de huurprijs hoger ligt.

Populair in Computers & Telefonie

Zie de afbeelding hieronder. Log je binnen die 14 dagen weer in, dan wordt je verwijdering ongedaan gemaakt. Meer informatie over het verwijderen van een Facebook account van overleden persoon is hier te vinden.

Stap 2 Vul nogmaals je wachtwoord in en druk op ok. Deactiveer jouw account Je kan ook je account even tijdelijk opschorten, deactiveren. Als je verder wilt gaan, klik je natuurlijk op 'mijn account verwijderen'.

 • Of maakt het niet uit. Ik leg je in dit Gratis Rapport uit hoe dat gebeurd.
 • Ik weet niet hoe het komt maar mijn taal op Windows 10 is opeens in het Duits nu wil ik deze omzetten in het Nederlands wat erg moeilijk is want alles staat dus in het Duits en ik krijg het niet voor elkaar

Of maakt het niet uit. Twitter account verwijderen 2. Nadat je voor deze optie hebt gekozen krijg je het onderstaande scherm te zien.

Dan komt het bij de tweede Facebook account aangemaakte e-mail adres weer vrij denk ik, die kan je dan bij je echte Facebook gebruiken. LinkedIn account verwijderen 4.

Facebook Verwijderen

Hallo, wie weet waar ik de Evergreen top kan downloaden? Facebook heeft deze pagina een beetje achteraf gehouden. Vervolgens staat er in het linker menu "Beveiliging".

Ik werk met die comp.

Stap 3 Bevestig dat je het account wilt verwijderen! Ik heb het tweede account inmiddels afgemeld, dat wordt 3 januari stopgezet. Je krijgt nu diverse beveiligingsopties te zien. Zodra je op "Bevestigen" drukt wordt je Facebook account verwijderd!

Facebook heeft deze pagina een beetje achteraf gehouden.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Op deze website staan handleidingen om te helpen bij het verwijderen van een account. Je Facebook account verwijderen is niet heel moeilijk. Er zijn verhalen dat Facebook ook gegevens bewaard van mensen die helemaal geen account hebben. O, dat is misschien wel een handig idee diumenge, ga ik proberen ;- thnx.

Kijk hier om je Facebook - account te deactiveren.

 • Voordat je jouw profiel kan verwijderen van Facebook moet je inloggen.
 • In het korte verleden deed ik dat via de Pirate Bay maar die is jammer genoeg niet meer te ontvangen.
 • Je Privacy wordt Bedreigd!
 • Hallo, wie weet waar ik de Evergreen top kan downloaden?

Hallo, wie weet waar ik de Evergreen top kan downloaden. Op de centraal beheer achmea deposito sparen pagina wordt je gevraagd of je jouw account wilt verwijderen. Ik werk met die comp. Let op dat u nu 14 dagen niet moet inloggen om te voorkomen dat de verwijdering wordt geannuleerd. Deactiveer jouw account Je kan ook je account even tijdelijk opschorten, hoe verwijder je tweede facebook account, deactiveren.

Het duurt dus minstens 14 dagen voordat je het nieuwe e-mailadres op je oude account kunt gaan gebruiken? Een account van een overledene geliefde wordt op een andere manier verwijderd.

Er zijn ook mogelijkheden om je account even tijdelijk uit te zetten.

Of maakt het niet uit. Ik heb inmiddels contac Stappenplan Facebook account verwijderen 1.

Meest gebruikte handleidingen 1. Ik houd de vinger aan de pols. Kijk hier om je Facebook - account te deactiveren.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.02.2019 03:04 Annemoon:
   Volgens ons is dat zodat het niet zo snel te vinden is.

   18.02.2019 16:35 Melika:
   Dan heeft Facebook een andere optie voor je.

   25.02.2019 02:41 Kelvin:
   Mocht je nu binnen veertien dagen nog inloggen, dan kan je de verwijdering annuleren. Er zijn ook mogelijkheden om je account even tijdelijk uit te zetten.

  Ten anker

  Vond