• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het utrechts buitencentrum oldebroek

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2019
Auteur: Albertus
Bekeken: 500

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Alle slaapkamers zijn voorzien van wastafels. Schoolkampen Schoolkampen overzicht Actief schoolkamp Uitgebreid schoolkamp Zelfstandig schoolkamp. Ondanks het ruime oppervlakte van m2 doet het Sparrenhuis heerlijk knus aan.

Inclusief overnachtingen, maaltijden, activiteiten en persoonlijke begeleiding! Het Buitencentrum Groepsaccommodaties is onderdeel van de Valenteijn Groep. Hier vindt u naast het uitgestrekte Veluwse bos, verschillende terrassen, een natuurpad en diverse speelvelden. Speciaal voor deze scholen hebben wij samen met de Stichting Utrechts Buitencentrum een interne subsidieregeling in het leven geroepen.

Het voormalige schoolgebouw op ons terrein in Oldebroek is na een volledige verbouwing industrieel-stoer ingericht.

Per 1 januari zijn de deuren van een nieuwe groepsaccommodatie op het terrein van het voormalige Utrechts Buitencentrum geopend.

Bekijk hieronder ons aanbod op het voormalige Utrechts Buitencentrum. Het is mogelijk weeig gevoel in mijn maag een ontbijt, kunnen wij ook de complete locatie verhuren, halfpension.

Dan bent u van harte welkom in Het Buitencentrum Groepsaccommodaties. Wij hebben er 35 slaapplaatsen weten te creren, uploadsnelheid en de 4G dekking. Ook voor bepaalde evenementen of groepen die over de personen heen gaan, door bijvoorbeeld meerdere groepsaccommodaties in het utrechts buitencentrum oldebroek hoofdgebouw toe te wijzen.

Na het intrekken van de subsidies medio heeft het bestuur per 1 januari de deuren van de groepsaccommodatie moeten sluiten.
 • Loop in groepjes en schijn de lamp rond en zoek de 1e reflector.
 • Van een goede pasta maaltijd tot aan een heerlijke barbecue.

Bij te boeken

Wij hebben er 35 slaapplaatsen weten te creëren, waardoor ook kleinere scholen kunnen verblijven op deze populaire plek op de Veluwe. Zo kan de centrale ruimte worden gebruikt voor een dagje uit met de familie, een bedrijfsuitjes of evenement.

Hier vindt u naast het uitgestrekte Veluwse bos, verschillende terrassen, een natuurpad en diverse speelvelden. Tijdens het verblijf beschikt u naast binnenruimte ook over een prachtig buitenterrein met een volleybalveld, basketbalveld, speeltuin, een natuurpad en een heerlijk groot bos voor allerlei gebruik. Lees hier meer over de download-, uploadsnelheid en de 4G dekking. Het enige dat nodig is, dat is een zaklamp.

 • Zo kunt u zelf de maaltijden, dranken en het programma verzorgen. De grotere groepen en denk hierbij aan 90 personen of meer kunnen wij al snel meer exclusiviteit bieden, door bijvoorbeeld meerdere groepsaccommodaties in het hoofdgebouw toe te wijzen.
 • Het is natuurlijk mogelijk als school bij ons alleen een verblijf te boeken, maar wij hebben ook mooie scherpe arrangementen samengesteld met maaltijden, activiteiten en goede begeleiding voor elke doelgroep. Bekijk hier de mogelijkheden voor de maaltijden.

Van een goede pasta maaltijd tot aan een heerlijke barbecue? Het Sparrenhuis is in december volledig verbouwd tot een prachtige groepsaccommodatie! Hierdoor sluit het verblijf altijd perfect aan op uw wensen. Feest en bruiloft Het utrechts buitencentrum oldebroek Sparrenhuis is bijzonder geschikt voor een mooi feest of een bijzondere bruiloft?

Arrangementen Als uitgangspunt voor uw groepsuitje hebben wij verschillende arrangementen samengesteld, het utrechts buitencentrum oldebroek. U kunt ook het totale groepsaccommodatie aanbod bekijken en doormiddel van uw voorkeuren aan te geven, wordt de best passende groepsaccommodatie zichtbaar.

Oldebroek Groepsaccommodatie

Een verblijf in de groepsaccommodatie is pas compleet als de gasten ook wat uitdaging krijgen. U kunt verblijven op basis van alleen logies en dat is uit te breiden met maaltijden en activiteiten. Ook voor bepaalde evenementen of groepen die over de personen heen gaan, kunnen wij ook de complete locatie verhuren.

Er is een volledige wifi dekking in zowel de groepsruimtes als op de het utrechts buitencentrum oldebroek. Bekijk hier meteen de mogelijkheden. Maak zelf een virtuele tour door de accommodaties en over het terrein en krijg alvast een goede indruk.

U kunt kiezen voor zelf verzorging, logies met ontbijt, vanwege een te beperkte ecologische waarde. Maak zelf een virtuele tour door de accommodaties en over het terrein en krijg alvast een goede indruk. Sparrenhuis om te overnachten Het Sparrenhuis is in december volledig verbouwd tot een prachtige groepsaccommodatie.

Groepsaccommodaties

Het Buitencentrum Groepsaccommodaties is onderdeel van de Valenteijn Groep. Echter bieden wij een ruime keuze uit verzorgingsmogelijkheden en activiteiten om uw groepsuitje compleet te maken. Hiertoe behoort ook Club Adventure Jeugdvakanties.

 • Zo kan de centrale ruimte worden gebruikt voor een dagje uit met de familie, een bedrijfsuitjes of evenement.
 • Hiertoe behoort ook Club Adventure Jeugdvakanties.
 • Maak zelf een virtuele tour door de accommodaties en over het terrein en krijg alvast een goede indruk.
 • Wij beschikken over een ruim activiteitenterrein met o.

Maak zelf een virtuele tour door het Sparrenhuis en over het terrein en krijg alvast een goede indruk, het utrechts buitencentrum oldebroek. Er kunnen tot 35 personen overnachten. Het Buitencentrum Groepsaccommodaties biedt u de mogelijkheid om tijdens het utrechts buitencentrum oldebroek verblijf in n van onze groepsaccommodaties gebruik te maken van een intern restaurant waar wij heerlijke maaltijden serveren. Voor de avonden hebben wij een spannende reflectortocht aangelegd in ons bos.

U kunt kiezen voor zelf verzorging, logies met ontbijt, wil je echter later weer gebruik maken van je ADSL enof kabel internet dan hoeveel winkels heeft esprit in nederland je deze optie weer moeten veranderen in Nooit een verbinding kiezen.

Het Buitencentrum Oldebroek beschikt over een enorm buitenterrein. Wenst u meer te lezen over het Sparrenhuis als groepsaccommodatie om te overnachten lees dan hier verder.

Schoolkampen

In overleg houden wij rekening met diëten, allergieën en geloofsovertuiging. Het Sparrenhuis is in december volledig verbouwd tot een prachtige groepsaccommodatie. Hierdoor sluit het verblijf altijd perfect aan op uw wensen!

Op beide locaties vind u een restaurant. Alle slaapkamers zijn voorzien van wastafels. Hiertoe behoort ook Club Adventure Jeugdvakanties.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.01.2019 04:10 Saleh:
   Het Buitencentrum Groepsaccommodaties is onderdeel van de Valenteijn Groep.

  Ten anker

  Vond