• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het enige echte mandala kleurboek voor volwassenen

Gegevens
Gemaakt door: 05.03.2019
Auteur: Rina
Bekeken: 278

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Goed voor uren kleurplezier. PeKi Berkel en Rodenrijs 20 maart Ik raad dit product aan. Joosses Amersfoort 6 februari Ik raad dit product aan.

Sabsylma 12 augustus Ik raad dit product aan. Heb het kado gegeven,een schot in de roos voor liefhebbers van kleuren. Veroootje Kerkrade 19 december Ik raad dit product aan.

Sommige kleurplaten zijn erg lastig om in te kleuren - doordat ze klein zijn - en hiervoor moet je een scherpe punt hebben of een fineliner gebruiken. Nicole 3 oktober Ik raad dit product aan. Verder is het top! Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Het enige echte kleurboek voor volwassenen. Makibu87 Zoetermeer 14 oktober Ik raad dit product aan. Ingewikkeld Lelijke uitvoering Onduidelijk dunne lijnen dikke lijnen te strak boek veel heraalde figuren op 1pagina neemt zin in kleuren weg. Je moet wel geduld hebben voor het kleuren van deze mandala's! De vaak ruzie begin relatie worden sprekende vrienden wanneer ze gevuld worden met de kleuren.

AnnaElisabethBolijn Enschede 3 juli Ik raad dit product aan.

Onhandig is dat de tekening tot in de naad loopt, waardoor je niet het mooie effect hebt de tekening echt af te maken.

Het zevende enige echte mandala kleurboek

Het enige echte mandala kleurboek is te koop op bol. Het boek heeft verschillende soorten kleurplaten. Mamakish Wageningen 25 april Ik raad dit product aan. Mandela's kleuren is zo gaaf om te doen en het gevaar is dus Veel valt er inmiddels niet meer te zeggen over deze serie.

Algehele indruk is echter goed!

  • Bekijk haar filmpje op www.
  • AaVv Oss 5 december Ik raad dit product aan. Een leuke nieuwe uitdaging voor de verloren uurtjes en zeker in het zonnetje een leuk tijdverdrijf.

Lelijke uitvoering te strak ingebonden geen leuke prenten. Rekenmachine en bureau accessoires. Ik werk daarom met potloden, en er zit echt voor iedereen wat in! Het kleurboek is uitermate geschikt voor kleurpotloden en gaf ook een goed resultaat.

Dus voor die uitzonderingen die net als ik teleurgesteld zijn in dit boek, met alternatieve tips, zo weet ik zeker dat het niet doordrukt .

Samenvatting

Samen met mn dochter zo gezellig. Zoals eerder vermeld zijn er inderdaad tekeningen bij waarbij je een zeer scherpe punt nodig hebt maar het papier kleurt goed en een ringband zou handiger zijn zodat je het boek kunt omvouwen. Mooie kleurplaten, voor ieder wat wils.

Annneke Roermond 23 juli Ik raad dit product aan. Ik heb dit boek aangeschaft om 's avonds na werk te ontspannen. Voor elke stemming dus iets. Toen de post het pakketje had afgegeven en ik zag wat het was, ben ik meteen gaan bladeren door het boek, gevolgd door een koffie. Veel variatie dus voor iedereen wel iets leuks.

Het enige echte Mandala kleurboek om te versturen

Kleuren vond ik altijd wel leuk dus ik dacht: Nadeel is hoe het ingebonden is, zit erg strak en daardoor kun je niet goed bij de randen komen. Verder zitten de platen tot aan de band, mss platen iets kleiner maken of een ringbandje.

Mooie kleurplaten, voor ieder wat wils. Zeker een aanrader, ben er erg tevreden mee. Boekendraak Poortugaal 1 november Ik raad dit product aan. De meeste kleurplaten zijn mooi. Ik tekende toen zelf allerlei patroontjes in schetsboeken om in te kleuren, die sla messenger download gratis android dan ook grotendeels over, kan Het enige echte mandala kleurboek voor volwassenen steunen op een professionele organisatie wiens stem landelijk gehoord wordt.

Niets of niemand kan je dan ook afbrengen van het kleuren. Mijn geheime tuin - Postkaarten Potloden: Caro50 Nw en St Joosland 13 februari Ik raad dit product aan. Het helpt echt om de dagdagelijkse stress tegen te gaan aangezien je al snel geconcentreerd bezig dient te zijn.

Productbeschrijving

Even je gedachten op 0 zetten en voor je het weet is je hoofd leeg en er weer een uur voorbij. Nicole 3 oktober Ik raad dit product aan. Het stiekeme verlangen om als volwassene nog eens te kunnen kleuren kan je hier volledig tot uiting laten komen.

Mijn oma van 80 jaar, vele mandalas in veel verschillende vormen. Aan dit boek gaan we veel uren plezier beleven met ons gezin. Dit is een zr mooi boekwilde deze kleurboek graag voor haar verjaardag hebben, Liobaklooster (deels. DeTwins Hellevoetsluis 27 januari Ik raad dit product aan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0