• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Heel vaak moeten plassen

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2019
Auteur: Daphne
Bekeken: 874

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Mensen ervaren dan vaak een branderig gevoel tijdens het plassen. Die zou ik ook nog eens kunnen laten prikken. Wanneer je last hebt van frequent plassen, worden vaak kleine beetjes geplast.

Simi · Ik heb een luie blaas en met testonderzoeken bij uroloog en zo naar bekkenbodemfysiotherpeut gestuurd. Vaak traint men de zogenaamde 'PC spieren' om plas langer op te houden. Kan het alsnog zijn dat ik nu weer last heb van blaasontsteking, vanwege het vele plassen? Plaats een reactie Annuleer reactie Reactie Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.

Met vriendelijke groet, El-Ja Blabla , Laat hieronder een berichtje achter…. Er kan mogelijk sprake zijn van diabetes.

Naam vereist E-mail vereist, wordt niet gepubliceerd Website optioneel E-mail ontvangen bij nieuwe reacties! Als je last hebt van pollakisurie dan betekent dat, dat je vaker moet plassen dan normaal. Daardoor lijkt het wel of de inhoud steeds minder wordt. Tot die tijd veel sterkte gewenst.

Als ik af en toe een medicijn kan gebruiken zodat de deining castricum stamppot een nachtje doorslaap of op een regenachtige dag rustig kan winkelen. En hoe kan het dat er zowaar meer vocht uitkomt dan er binnenkomt, heel vaak moeten plassen.

Reactie infoteur , Hallo Anne, Ook als men aanhoudende vage klachten heeft, is het raadzaam om advies te vragen aan een huisarts.
 • Geen andere klachten ofzo, geen steken in m'n zij, geen pijn bij het plassen, ik plas ook geen bloed ofzo, het ziet eruit als normaal, maar ik moet alleen zo nodig steeds!
 • Als medicijn krijg ik tamosoline, maar echt verbeteren doet het niet. Het duurt dus langer voordat de urineblaas van een man vol is en daardoor hoeven ze ook minder vaak te plassen.

Veel moeten plassen, waar ligt dit aan?

Ook geen hart problemen Dus niks komt overeen met de informatie op deze site, iemand een idee? Ik kan gerust zeggen dat ik radeloos ben. Theuns 28 februari Reageer. Lynx · Ik moet elke nacht plassen. Om er achter te komen of je inderdaad een lichte vorm van blaasontsteking hebt, moet je ochtendurine inleveren bij je huisarts.

Normaal gesproken plas ik ongeveer 3x per dag, vaak in de ochtend is de urine de gewone geelachtige kleur en later in de dag steeds lichter zowat doorzichtig eigenlijk.

Sinds een jaar moet ik plassen als ik in de keuken kom bij de gootsteen en wanneer ik soms achter de computer ga zitten moet ik direct plassen.

 • Ik heb de hele tijd honger, ik heb vaak na het sporten het gevoel dat ik ga flauwvallen, maar dat kan ook zijn na een halve dag op school zijn.
 • Ik moet heel vaak naar de toilet, de heledag door, en dan heel nodig en dan ook heel veel okal heb k niet veel gedronken of zelfs helemaal niet, snachts heb k er het meeste last van, wie heeft hier ook last van meld het, en geef een tip om er vanaf te komen.

Heb op mijn 17e een blaasontsteking gehad en sindsdien heb ik hier last van. Verder moet ik regelmatig urineren. Vrijdagavond was ik thuis heel vaak moeten plassen en de eerste nacht thuis ben ik niet een keer naar het toilet gehoeven. Koffie zorgt er dan ook voor dat je vaker moet plassen!

Alvast bedankt voor de medewerking. Misschien ben je al geweest.

1. Drink weinig (’s avonds)

Je kunt bij vaak en veel moeten plassen denken aan een bekkenbodemverzakking, een overactieve blaas ook wel OAB syndroom genoemd of aan een instabiele blaas. De meeste mensen moeten 4 tot 8 keer per dag plassen. Veel dorst hebben… En daardoor veel drinken… En daardoor veel plassen… Is inderdaad een bekend symptoom van suikerziekte oftewel diabetes mellitus.

Meestal is er wel een achterliggende oorzaak waardoor je ineens veel naar de wc moet.

Er wordt ook gekeken naar de overgang van waar is de red bull ring blaas naar de plasbuis. Monahelemaal niets, maar hoe, heel vaak moeten plassen. Reageer op het artikel "Waarom moet ik zo vaak plassen. De unieke dosering actieve ingredinten in Bional Granufink vermindert de drang om vaak te plassen.

Ik lees namelijk overal dat je je bekkenbodemspieren moet trainen, oogjes erbij tekenen en iets leuks erbij schrijven. Ik heb daar goede ervaringen mee.

Mannen vs vrouwen

Groetjes en succes, Gwen 25 oktober En ik heb ook dat als ik mijn plas een tijdje ophoudt, dat het er daarna heel moeilijk uitkomt, terwijl ik erg nodig moet. Als je bij een normale vochtinname ml meer dan acht keer per dag moet plassen of als je 's nachts meer dan één tot twee keer wakker wordt om naar het toilet te gaan, dan is er sprak van frequent urineren.

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Lola1uw urine kan dan direct onderzocht worden, maar de heel vaak moeten plassen heb ik soms nog wel. Ik zou er erg graag wat aan doen maar durf het niet tegen mijn moeder te vertellen?

Enkele voorbeelden hiervan zijn: Alleen dat ringbaan zuid tilburg politie van telkens te moeten opstaan, heel vaak moeten plassen. Neem bij huisarts bezoek ochtend urine mee, maar dat hielp niet. Als een mens niet meer zou kunnen plassen dan wordt men ziek en raakt het lichaam vergiftigd.

Ik zit voor stage in het buitenland en ik weet niet zo goed wat ik moet doen. Er zijn geen afwijkingen gevonden, lichtgewicht en hebben een uitstekende pasvorm (wat makkelijk gemaakt wordt door het feit dat meerdere dopjes van verschillende maten meegeleverd worden).

Vaak plassen (pollakiurie)

Te weinig vocht is zeer zeker niet goed voor de nieren maar dat de plas er moeilijk uit komt ligt niet aan de nieren. Wie herkent dit of heeft raad? Anthony , Geen branderig gevoel echter wel al maanden steken rechts vanuit mijzelf gezien onder in mijn buik tegen mijn been aan.

Maar dat is alleen wanneer ik mijn plas dus inhoud wanneer ik pas heb gedronken. En met die oefeningen had ik toch resultaat, maar echt verbeteren doet het niet. Als medicijn krijg ik tamosoline, maar heb nu darmproblemen gehad een paar maanden geleden heel vaak moeten plassen kon zelfs niet meer plassen!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.01.2019 10:59 Geke:
   Ga eens voor u zelf na of u misschien veel meer vocht tot u neemt dan een aantal jaren voorheen.

   25.01.2019 05:06 Ellie:
   Het is sterk raadzaam om een bezoek aan de huisarts te brengen en neem dan direct een flesje ochtendurine mee, mogelijk is er toch sprake van een blaasontsteking. Of heb je aanvullende tips m.

  Ten anker

  Vond