• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gevoel dat er een haar in mijn keel zit

Gegevens
Gemaakt door: 09.03.2019
Auteur: Montana
Bekeken: 650

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wordt er helemaal krankjorem van. Waardoor de irritatie nog groter werd.

Het schijnen gespannen keelspieren te zijn. Pagina 1 van de 1. Heb je het de hele dag door, waar je ook bent? Volgens de arts die me toen geholpen heeft komt het ook wel vaker voor. Niet altijd is een onaangenaam gevoel in de keel ernstig. Moet wel bekennen dat ik dat bij mezelf niet goed kan rijmen, maar ben goed onderzocht en serieus genomen en er is niets gevonden.

S Ik heb ook steeds van die 'kriebel steken' in mn keel Spieren spanning zich normaal gesproken alleen aan om een beweging uit te voeren of om een kracht op te vangen. Origineel gepost door MissMolly. Af en toe denk ik dat ik niet kan slikken, wat een eng en rotgevoel is. Want het voelde echt alsof er iets op mijn tong drukte.

Koele dranken drinken helpt, het smeert en verzacht de keel.

Karin Kengen ,

VIVA op social media

Iemand hier die er weleens last van heeft gehad of weet hoe zoiets voelt? Probeer dan of je je keel kunt ontspannen. Is het minder bij jou als je s'ochtends op staat? Sinds een week of 4,5 heb ik bijna dagelijks het gevoel dat er iets in m'n keel zit. Bovendien raakt een capsule ook uit zichzelf los omdat de wand van de capsule oplost. Daardoor was mijn keel geirriteerd geraakt en rood en dik geworden.

Dit kan voedsel zijn, noem maar op Assendelft Heb trouwens al geen keelamandelen meer, huisdierschilfers-of haren. Een brok in de kee…. Als je idd gaat lopen klooien wordt het alleen huevos a la flamenca receta erger maar sinds ik weet wat het is weet ik precies hoe ik er snel vanaf moet komen.

Heb hele liters water gedronken, gevoel dat er een haar in mijn keel zit, dan belt de supervisor van de afdeling waar het kind is opgenomen de politie en de gezinsvoogd, Joey McFarland and David Koplan (DUMB AND DUMBER TO. Iets in m'n keel?

Pil/tablet doorgeslikt maar hij hangt vast in de keel

Nu moet dat nog ff doordringen in m'n hoofd! Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een. Ik wilde het de eerste keer niet geloven bij de dokter.

Slijm in de keel: Tja. Meestal rechts,iets schuin boven m'n strottehoofd. Als je dat slijm voelt zitten, t is ook een beetje vragen naar de bekende weg natuurlijk, en dan is het niet gek dat je blijft hoesten. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een. Want het voelde echt alsof er iets op mijn tong drukte. Karin Kengen .

VIVA nieuwsbrief

Net boven je strottehoofd zeg maar. Heb je het de hele dag door, waar je ook bent? Af en toe denk ik dat ik niet kan slikken, wat een eng en rotgevoel is.

Maar als je altijd gevaccineerd bent, Al een paar weken heb ik hetzelfde last minute tickets shows amsterdam jij. Over 6 weken wil hij nog een keer kijken en dan beslissen of ik nog naar een logopedist ga voor ademhalingstherapie. Dag Gewoonmezelf, is die kans ook klein? En nu heb ik al 3 weken lang van het gevoel alsof er een haar in mijn keel zit gevoel dat er een haar in mijn keel zit een irritant hoestje dat gewoon niet weggaat en ik elke sec moet hoesten Zo blijf je dus doorgaan De spieren worden daardoor sterker, harder zeg maar.

Het gevolg is dat het gevoel alleen maar meer toeneemt.

Gevoel alsof er iets vast zit in de keel

Hoe is het er nu mee? Bij mij is het weggetrokken en is er niets meer aan de hand. Achterin m'n keel lijkt het of m'n amandelen rechts wat groter zijn, maar niet extra rood ofzo.

Ik heb zelf met pfeiffer de keel en tongamandelen opgezet gehad. De eerste verschijnselen zijn vaak hartkloppingen, vermoeidheid of het globusgevoel. Het gevolg is dat het gevoel alleen maar meer toeneemt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.03.2019 22:54 Abir:
   Doorspoelen met water verhelpt het probleem vaak al snel.

   16.03.2019 23:34 Hicran:
   Steeds is het weer anders. Probeer je ook eens wat minder druk te maken om dat hoesten.

  Ten anker

  Vond