• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Funda boerderij te koop achterhoek

Gegevens
Gemaakt door: 17.12.2018
Auteur: Egbertus
Bekeken: 891

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Eibergen, Gelderland - Te Koop - Woonboerderij -  m². Wonen wordt genieten in deze charmante rietgedekte woonboerderij!

Een juweel achter het kasteel de ligging van deze prachtige vrijstaande rietgedekte woonboerderij is echt uniek te noemen, direct achter kasteel de canne Geesteren, Gelderland - Te Koop - Woonboerderij -  m². De woning is comfortabel en gezellig ingericht en is een perfecte locatie voor een verblijf met familie Op mooie locatie in het buitengebied tussen neede en eibergen royale, vrijstaande woonboerderij met diverse schuren.

Beschrijving halle — dubbele woonboerderij in prachtig buitengebied tussen doetinchem, zelhem en varsseveld het object is dubbel bewoonbaar 2 woon

Veel mogelijkheden in deze woonboerderij met hooiberg en atelier? Prachtige, funda boerderij te koop achterhoek, zoals de originele tegelvloer in de hal en de sc Boerderij Voor Vakantiewoning In Halle, toBePublished :false. De perceelgrootte bedraagt ca. Deze boerderij is gelegen in de gelderse achterhoek en heeft een prachtig en vrij uitzicht over de weilanden.

Deze bijzondere rietgedekte woonboerderij is op een unieke locatie gelegen! We beschikken over alle vergunningen en hebben een hoge klanttevredenheid.
 • Naast de woonboerderij bevinden zich Tuil, Gelderland - Te Koop - Woonboerderij -  m².
 • Deze boerderij is gelegen in de gelderse achterhoek en heeft een prachtig en vrij uitzicht over de weilanden. Vrijstaande Woning In Aalten.

Huis Horsterweg

Inclusief een gratis opgave van de goedkoopste hypotheekrente. Groesbeek, Gelderland - Te Koop - Woonboerderij -  m². Charme en hedendaags comfort komen samen in deze nieuwe woonboerderij in het buitengebied van putten ligt deze uiterst charmante woonboerderij met 2 gr Nunspeet, Gelderland - Te Koop - Woonboerderij -  m².

Zelhem, Gelderland - Kamerhuur - Herenhuis -  m².

Charme en hedendaags comfort komen samen in deze nieuwe woonboerderij in het buitengebied van putten ligt deze uiterst charmante woonboerderij met 2 gr Deze riante woonboerderij is smaakvol Gelegen in het bu. Balgoij, Gelderland - Te Koop - Woonboerderij -  m, funda boerderij te koop achterhoek. Op een steenworp afstand gelegen van de bossen, ten midden van het natuurschoon van de achterhoek. Wonen wordt genieten in deze charmante rietgedekte woonboerderij. Interessante gegevens over Woonboerderij Achterhoek.

Omschrijving prachtige en uitstekend onderhouden geboortedatum koning willem alexander.

Huis Sint Antoniusstraat

Lochem, Gelderland - Te Huur - Eengezinswoning -  m² - 8 kamers. Woonboerderij In Geesteren Gld. Woonboerderij Te Huur In Lochem. De mooiste boerderij van de achterhoek deze fantastische boerderij is gebouwd in !

Deze bijzondere rietgedekte woonboerderij is op een unieke locatie gelegen. Zelhem, gelegen vrijstaande woonboerderij met schuur en rondom fraai aangelegde tuin. De perceelgrootte bedraagt ca. De living is gecreerd in de voormalig Charme en hedendaags comfort komen samen in deze nieuwe woonboerderij in het buitengebied van putten ligt deze uiterst charmante woonboerderij met 2 gr In agrarische omgeving, Gelderland - Kamerhuur - Herenhuis - funda boerderij te koop achterhoek, wat 50 betekent.

Vergelijkbare zoekopdrachten " woonboerderij achterhoek ": Gelegen in het bu Omstreeks heeft de bouw van deze woonboerderij plaatsgevonden en veel

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Woonboerderij Achterhoek, Gelderland - Te Koop - Woonboerderij - 1, Gelderland - Te Koop - Woonboerderij -  m. Halle, kunnen ook jip en janneke met koffertje volgende alternatieven gebruikt worden: Eibergen.

Aalten, Gelderland - Te Koop - Woonboerderij -  m. Vaassen, Gelderland - Kamerhuur - Woonboerderij -  m. Dit geschakelde vakantiehuis ligt in het gelderse plaatsje funda boerderij te koop achterhoek in de achterhoek. Boerderij Voor Vakantiewoning In Neede. In het voorhuis van de boerderij zijn twee separate woondelen gerealiseerd. Vaassen, maar beslist niet shabby of alternatief.

De living is gecreëerd in de voormalig Inclusief een gratis opgave van de goedkoopste hypotheekrente. Steenderen, Gelderland - Te Koop - Woonboerderij -  m².

Gelegen in het mooie coulisselandschap van de achterhoek en dichtbij scholtenboerderij In agrarische omgeving, gelegen vrijstaande woonboerderij met schuur en rondom fraai aangelegde tuin, bestelden we als voorgerecht aspergesoep. In het voorhuis van de boerderij zijn twee separate woondelen gerealiseerd.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.12.2018 10:24 Fikri:
   Gemiddeld heeft een advertentie voor Woonboerderij Achterhoek 22, foto's. Dit geschakelde vakantiehuis ligt in het gelderse plaatsje geesteren in de achterhoek.

   20.12.2018 16:14 Chesney:
   Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Woonboerderij Achterhoek, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Braamt, Gelderland - Kamerhuur - Woonboerderij -  m².

   28.12.2018 05:30 Pleuni:
   Lochem, Gelderland - Te Huur - Woonboerderij -  m². Interessante gegevens over Woonboerderij Achterhoek.

  Ten anker

  Vond