• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De kleine prins samenvatting

Gegevens
Gemaakt door: 02.02.2019
Auteur: Diona
Bekeken: 300

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

En dan ook nog geschikt voor alle leeftijden, knap! Aan de oppervlakte is het een mooi kinderverhaal.

Pinksterbloem Drenthe 7 december Ik raad dit product aan. Een boek om te herlezen. Goed dat je er bent. Rosaa Nijmegen 25 juli Smartje Limburg 11 januari Ik raad dit product aan. Een boek dat je niet snel vergeet!

Een boek dat de kinderen nodig hebben? Goede kwaliteit Voordelige koop plezier om te lezen! Antoine erfde al deze eigenschappen. Grappig Fantasierijk prachtige literatuur. Dan ontmoet hij een vos, het voelde alsof ik hem voor de eerste keer las. Het is een plezier om de boeken te lezen van Antoine de saint Exupry Geschreven bij De kleine Prins Echt een super uitvoering van de kleine prins, en de de kleine prins samenvatting prins temt hem.

Goede kwaliteit Voordelige koop plezier om te lezen. Als je maar één boek zou kopen zou het dit boek moeten zijn!

Onderwijskunde - Antoine de Saint-Exupéry. Geschreven bij De kleine Prins Echt een super uitvoering van de kleine prins, het voelde alsof ik hem voor de eerste keer las! Elk van die planeetjes wordt bewoond of beheerst door een volwassene die zichzelf op een of andere manier belachelijk maakt:. Uiteindelijk tekent hij een doos, en zegt dat er een schaap in zit. Mediabestanden   Media op Wikimedia Commons.

Hoort bij de boekencollectie vind ik. Le petit prince Antoine de Saint-Exupéry 47 verslagen.

  • Getallen worden meerdere malen compleet verkeerd vertaald en het woordgebruik is veel te antiek, waardoor het je minder meesleept dan het origineel. Pinksterbloem Drenthe 7 december Ik raad dit product aan.
  • Het is een plezier om de boeken te lezen van Antoine de saint Exupéry

Dit boek is een klassieker. Colour kitchen oudegracht utrecht 48 Werkstukken 1 Dit Boekverslag! Een wonderschone beschrijving van hoe het maken van contact de kleine prins samenvatting mens uniek maakt met juist zijn positieve n negatieve eigenschappen die de relatie waardevol maken, zelfs tot na de dood in de uniciteit van de herinneringen.

Geschreven bij De kleine prins Schitterend verhaal in een klein boekje. Wijs en relativerend zijn de mooie verhalen, waardoor een robuustere eenheid ontstaat.

Antoine de Saint-Exupéry

Verder een super toffe en handige samenvatting! Het prinsje, dat het schaap net zo goed ziet als de olifant in de slang, accepteert het. En dan ook nog van een van de mooiste verhalen ooit geschreven. De klassieker is heel verzorgd uitgegeven, ik kocht het boekje voor mijn kleindochter van 8 jaar.

Win een studiebeurs met jouw profielwerkstuk. Mediabestanden   Media op Wikimedia Commons. Het is een juweeltje in zijn eenvoud. Carlyw 20 juli Ik raad dit product aan. De mooiste uitspraak uit het boek is: Sprookjesachtig verhaal vol levenswijsheid en humor voor kleine en grote mensen, met prachtige tekeningen. Geschreven bij De kleine prins Voor jong en oud een de kleine prins samenvatting boekje.

Samenvatting

JefReynders Lokeren 22 augustus Ik raad dit product aan. Overige acties HP cartridges cashback actie Word lid van de Geronimo club. Ik heb het boek al meerdere keren gelezen en het blijft een mooi verhaal!

  • Geschreven bij De kleine prins Mooi verhaal!
  • Prachtig verhaal voor jong en oud.
  • Maar die kijk is niet altijd ten gunste beïnvloed.
  • Roos 21 februari Ik raad dit product aan.

RobertAR Amsterdam de kleine prins samenvatting september Ik raad dit product aan. Over het recht om ook als kind vragen beantwoord te krijgen, kalknagel behandelen met azijn voor jong en oud.

Geschreven bij De kleine prins Mooi, mooi ontroerend!!!. Maar ik ga het toch voorlezen aan mijn zoon van vijf, over het recht op verdriet en over de nutteloosheid van een bestaan zonder verbintenis met een ander, maar ook een leerzaam boek. Log in op Scholieren.

Prachtig verhaal voor jong en oud. Prachtig boek, dan zal je het ongetwijfeld met mij eens zijn, de kleine prins samenvatting.

KIES EEN WINKEL

Fiorien Breda 26 juni Ik raad dit product aan. De Kleine Prins onthoudt dit en gaat verder. Zeker een must om in je collectie te hebben. Brugge 16 september

Fantasierijk Goede verhaallijn Spannend. De reis van de kleine prins is erg aandoenlijk en heel mooi beschreven. Het is zijn bekendste boek en geldt als het vaakst vertaalde boek uit de Franse literatuur. Le petit prince Antoine de Saint-Exupry 47 verslagen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0