• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Grijze gloed uit blond haar krijgen

Gegevens
Gemaakt door: 08.03.2019
Auteur: Zhané
Bekeken: 252

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Maar na de ontkleuring en de verf was me haar kleur echt mooi, het was echt blond, maar later werd het oranje. Die wil je er natuurlijk uit, dus was je je haar met een shampoo die koele pigmenten bevat. Voortaan even in de winkel kijken of het juiste kleur nr erin zit.

Laat het niet te lang intrekken, je wilt natuurlijk niet dat je haar paars wordt! Gelukkig niet, maar ik gebruik wel zilvershampoo vlak nadat de kapper mn haar heeft geverfd. Ik heb van mezelf blond haar, ik heb één keer zilvershampoo gebruikt maar de blauwe kleur was in mijn haar getrokken dus had een lichte blauwe gloed in mijn haar: Mijn plan was om het in de lente nu dus weer helemaal blond te maken.

Vraag van te voren of de kapper dat ook echt kan zonder het haar te beschadigen en dat hij ook de garantie geeft wanneer het niet lukt zodat je niet extra hoeft te betalen.

Wat kan ik daar aan doen. Trouwens van een semikleuring wordt winkelruimte te huur heerlen centrum haar niet droog dat is toch echt de blondeer wil je geen geel en toch gezond haar zoek een goede kapper.

Inderdaad de gele gloed gaat er vaak uit wanneer je het twee keer kleurt. Door grijze gloed uit blond haar krijgen gebruik van de zilvershampoo kan je de gele gloed voor een groot deel verwijderen uit het haar.

Kleur het dan nog een keer over een paar dagen, maar laat de punten met rust zodat die niet te droog worden.

 • Had je al geantwoord? Want door de verf maak je de puntenen steeds poreuser zodat dekleur er nog sneller uitvliegt.
 • Het liefst zou ik mijn haar helemaal egaal van kleur willen in een tint die iets lichter is dan de bovenkant en ik wil ook het gele eruit hebben, dus een astint.

Geel haar of een gele gloed, hoe kom je daar vanaf?

Mocht je haar een groene gloed krijgen. Goeie interessante informatie allemaal! Mag je witte toner van vb Bleach London vaak gebruiken en mag dat ook op mijn donkerbruine roots? Wat kan ik het beste doen om toch mijn droom waar te maken en een donkerblonde as kleur die egaal is te creëren?

Ik heb het al veel met zilvershampoo gewassen.

 • Maar hoe langer je wacht hoe beter het resultaat. Antwoord op je vraag:
 • En hoelang moet je dat laten zitten allemaal. Het ziet er dan mooi blond uit.

Wat bij mij cht werkte: Dan kleuren met een donkerasblond met evt extra as mengtint of donkerblond of donkergoud blond dan moet je bepalen hoe veel warmte er nog in je haar zit om de juiste kleru te krijgen. Wordt het te moeilijk ga naar een chi kapper die kan het meestal gemakkelijk corrigeren? Bij een koeltype moet er dus extra veel moeite gedaan worden eer de kleur goed is.

Zilvershampoo heb ik ook al gedaan,mijn haar word groeniger van kleur heb ik de indruk en enorm droog, grijze gloed uit blond haar krijgen. Die ik donkerbruin wil houden.

Wil je meer tips over haarkleuren?

Wanneer de 9mn genoeg was kan je ook volgende keer 9mn gebruiken. Zij heeft toen mijn haar 2 keer ontkleurd, omdat mijn haar niet lichter wilde worden. Heb jij enig idee wat ik hieraan kan doen? Mn haar wil licht natuurlijk blond worden door de zon dit kan natuurlijk niet!

Doe voorzichtig, maar anders je zult iets moeten doen met een spoeling met goud bv? Wat je volgende keer in de gaten moet houden, kleur langzaam een wat lichtere kleur met bv een paar hele dunne highlights blijft dan wel altijd warm en ga geleidelijk steeds lichter tot de kleur gemakkelijk blond te krijgen is.

Echter qua kleurhoogte vind ik die iets te donker en zou liever tussen 6 en 7 zitten. In katwijk zal wat is kinderpardon wikipedia niet snel langs komen,is beetje heel ver voor me,wel jammer, grijze gloed uit blond haar krijgen. De kleurhoogte is waarschijnlijk prima.

Het grootste haarkleur probleem wat er is

Bovenop donker en geleidelijk aan naar blond. Ketchup is the way to go Geloof me maar. Ik heb van mezelf heel witblond haar. Nu las ik al verschillende keren over Schwarzkopf Igora Vibrance 9. TL verlichting een groene gloed.

De koele pigmenten in Vibrance zijn niet super sterk. Ja er zijn enige gevaren wanneer je je haar zwart of donker bruin piepende ademhaling bij hoesten verven, grijze gloed uit blond haar krijgen. Grijze gloed uit blond haar krijgen het formulier in en klik op de onderstaande link en  en je krijgt direct toegang!

Nu had ik echter besloten mijn haren helemaal blond te laten maken. Ik had ook vaak een lelijke geel-oranje kleur na verven. Je laat het vervolgens een uurtje intrekken, terwijl je naar tosti ruikt en je kat constant met zijn neus jouw richting instaat omdat het beestje eigenlijk even wil proeven.

Is het de zilverversie dus geen shine blond dan kan het waarschijnlijk geen kwaad maar gebruik dan ook wel een haarmasker en conditioner. Zorg ervoor dat je de shampoo weer goed uit spoelt, als je dit niet doet kan je roos of zelfs eczeem krijgen.

Geblondeerd haar is oranje geworden

Ik ging voor de goedkoopste oplossing: Zorg in ieder geval altijd dat je je houdt aan de inwerktijd die op de verpakking staat aangegeven.

Ik heb het inderdaad heel erg dat mijn haar met verven geel uitslaat!

Het blijft altijd een moeilijk probleem om een haarkleur te corrigeren. Dit is de professionele versie van de zilvershampoo van Schwarzkopf wekt dubbel zo goed als de supermarkt versie!

Ik wil een koele kleur blond. Wat kan ik doen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.03.2019 05:49 Shereen:
   Verzorg het thuis ook goed Gebruik de verzorging van je kapper die bij de kleur hoort shamppo haarmasker conditioner , kleurbescherming serum of spray een versteviging lak enz. Zondag natuurlijk geen kapper open dus dan maar naar de plaatselijke supermarkt met beperkte keuze kleuringen.

  Ten anker

  Vond