• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Goldie kapper grote berg eindhoven

Gegevens
Gemaakt door: 27.12.2018
Auteur: Steffy
Bekeken: 574

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wij werken met en zonder afspraak. De zon komt tevoorschijn, tijd voor een nieuw lentekapsel! Come in and enjoy your haircut goldiekapper eindhoven eindhovencity kappereindhoven.

Janneke viert deze maand haar 40ste verjaardag! Een trendy, hip kapsel dat perfect bij je past, dat wil toch iedereen? See you soon goldiekapper intercoiffure.

Wij zoeken iemand voor een parttime functie uur. Come in and enjoy your haircut goldiekapper eindhoven eindhovencity kappereindhoven. Openingstijden van Dames kapper in Eindhoven bij Goldie Kapper maandag

Over   Privacybeleid   Login. Heerlijke zomerse temperaturen de komende dagen. Kom jij ook bij ons langs voor een nieuwe zomercoupe. Cosmo Hairstyling is een toonaangevende trendsetter op het gebied van haarverzorging en haarmode. Contact via salon goldiekapper.

Openingstijden van Dames kapper in Eindhoven bij Goldie Kapper

Waar ik iedere dag weer veel voldoening uithaal is mijn klanten met een grote glimlach de salon te zien verlaten. Mijn naam is Laura, Vanaf 16 juni kom ik het team van Goldie Kapper versterken. Morgen zijn we er weer van 9. Kapsalon in hartje centrum Eindhoven met een luxe uitstraling en persoonlijke behandeling. Op het profiel van Goldie Kapper vind u informatie als: Van trendy haren knippen tot old school of van baard trimmen tot total shave.

Daarom staan wij als team bij Goldie kapper klaar om aan al je wensen te voldoen.

 • Woorden die bij mij passen zijn: Goldie Kapper is een kapsalon, ook wel salon of kapperszaak genoemd, in Eindhoven welke is gespecialiseerd in wassen, knippen, kleuren en service.
 • Wegens ziekte zijn wij vandaag gesloten. Een nieuw kapsel of totaal andere look, alleen de puntjes knippen, van blond naar donker of andersom, het kan allemaal!

Een bezoek aan dameskapper Goldie Kapper is een ervaring. Natuurlijk zijn we op de hoogte van de laatste trends, wat wij belangrijk vinden is dat een kapsel aansluit bij wie jij bent. Morgen is de salon weer geopend van Laat je inspireren door de laatste trends? Naar verwachting is het probleem vrijdagochtend weer verholpen. Cosmo Hairstyling is een toonaangevende trendsetter op het vakantiehuisje friesland met boot van haarverzorging en haarmode, goldie kapper grote berg eindhoven.

Openingstijden van Goldie Kapper in Eindhoven

Haarmode Michael Wal a. Elk seizoen vraagt natuurlijk om een nieuwe look. Kapsalon in hartje centrum Eindhoven met een luxe uitstraling en persoonlijke behandeling.

GoHair - Specialist in Laserontharing Bergstraat Morgen zijn we vanaf 9 uur geopend. Kinki Eindhoven Clausplein 8! Wij wensen iedereen een hele fijne carnaval. Team Kappers Eindhoven, Vrijstraat 44 Vrijstraat Laat hieronder weten wie deze behandeling verdient.

Behandelingen, diensten en producten van Goldie Kapper in Eindhoven

Natuurlijk zijn we op de hoogte van de laatste trends, wat wij belangrijk vinden is dat een kapsel aansluit bij wie jij bent. Including a relaxing head massage.

Je bent bij ons dus in goede handen. Wegens ziekte zijn wij vandaag gesloten.

 • Morgen breekt het carnaval weer los in lampegat!
 • Cosmo Hairstyling is een toonaangevende trendsetter op het gebied van haarverzorging en haarmode.
 • Dat is waar Goldie Kapper voor staat.
 • Mijn naam is Laura, Ik heb ruim 9 jaar ervaring binnen het kappersvak, en probeer daarnaast elke dag weer iets nieuws te leren.

Over   Privacybeleid   Login! Goldie Kapper ziet het totaalplaatje Een bezoek aan dameskapper Goldie Kapper is een ervaring, goldie kapper grote berg eindhoven.

Alweer 3 jaar op de Grote Berg. Alweer 15 jaar ben ik eigenaresse van Goldie Kapper. Team Na het afronden van mijn opleiding had ik een grote droom. Betaalmethodes voor Dames kapper in Eindhoven bij Goldie Kapper Er zijn geen betalingsmogelijkheden bekend. Met mijn kennis en ervaring voorzie ik je graag van frisse coupes en trendy kleuren. Morgen zijn we er weer van 9.

Beauty Cat Medisch Pedicure Smetsakker See you soon goldiekapper goldiekapper eindhovencity eindhoven kapsaloneindhoven kappereindhoven. Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen. Ik woon samen met Joris, en heb twee kinderen.

Wilt u dat uw bedrijf top Kapsalon in Eindhoven wordt. Goldie Kapper ziet het totaalplaatje Een bezoek aan dameskapper Goldie Kapper is een ervaring. Team Kappers Eindhoven, Vrijstraat 44 Vrijstraat Je bent bij ons dus in goede handen!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   03.01.2019 03:42 Ibrahim:
   Laura Leenders Haarstylist en Colorista.

  Ten anker

  Vond