• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ex zwanger van een ander

Gegevens
Gemaakt door: 07.03.2019
Auteur: Anh
Bekeken: 261

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je kan wel keuzes maken in hoe je ermee om gaat, en in hoeverre jij je door dit gevoel laat leiden. Maar wat goed is om te weten is dat mannen dit vaak niet expres doen. Je kan er niets aan doen als je verliefd wordt op iemand anders.

In veel relaties is iets misgegaan, waarna de partners toch samen doorgegaan zijn. Sterkte me je keuze en probeer vooral om eerlijk tegenover jezelf te blijven en ook de minder leuke kanten van jezelf te erkennen en te accepteren.

Realiseer je ook dat de plannen die je had gemaakt en de regels die je had bedacht ingehaald kunnen worden door de realiteit. Maar dat is niet zo. Je wilt je dus altijd bewust blijven van je eigen drijfveren om contact te zoeken met een nieuwe vlam.

Je ziet niet iemands tekortkomingen.

Of is dat niet zo belangrijk. Je kunt ziggo mediabox xl wifi doet het niet afgelopen jaar niet uitvegen, het is geweest.

Maar, die mannen kunnen afstand van een vrouw doen zonder dat ze het ook maar iets kan schelen. Het stomme is dat mensen ex zwanger van een ander denken dat  rebound relaties   je weet wel, als mijn ex vrouw het kind wil houden respecteer ik dat natuurlijk.

Realiseer je ook dat de plannen die je had gemaakt en de regels die je had bedacht ingehaald kunnen worden door de realiteit. Want die mannen zijn veel gevaarlijker, dat is als iemand van de ene relatie snel door naar de andere relatie gaat per definitie slecht zijn!

Zo'n groot geheim wat tussen jullie in staat lijkt me tenminste niet bevorderlijk voor een relatie. Het is nooit leuk als een man je met een andere vrouw vergelijkt, al helemaal niet als die vrouw zijn recentste ex is. Als je naar hem terug wil, neem hem dan zoals hij is, met positieve en negatieve kanten.
 • Als je het niet-eigen-kind kunt zien als een kind dat aan jouw zorg wordt toevertrouwd, samen met de moeder uiteraard, dat een plek kan krijgen in jouw leven, dan zou ik zeggen:
 • Hou ze beide op afstand zodat je de tijd krijgt om je gedachten te ordenen en je gevoelens tot rust te laten komen. Ik zit in een lastige situatie en weet niet echt wat en waar ik ermee heen moet dus ik dacht ik schrijf het hier aangezien er meer mensen nuttig advies krijgen zag ik.

Zo. Dit zijn de tien stappen die je direct wilt doen als je verliefd bent op iemand anders

Je zult er dan achter komen dat die andere persoon ook niet perfect is, en dat ook dit exemplaar je niet gaat helpen om te ontkomen van de sleur. Minet en Izar, dank voor jullie reactie, ik vind het moeilijk om het goed te verwoorden. Pas als je echt kunt accepteren dat dit is hoe jullie leven is gelopen, zul je rust hebben in je relatie en dan kun je het kind zien als bijzonder onderdeel van jullie bijzondere levensloop.

Maar dat is niet zo. Voor anderen is deze keuze de juiste. Ik hoop dat er een andere weg is. Wat als jullie samen zeker weten dat je voor elkaar wil gaan, dat de stormen die achter de rug liggen jullie liefde voor elkaar sterker heeft gemaakt; wat als je het kind dat ze draagt kunt accepteren als een kindje dat ook aan jouw zorgen wordt toevertrouwd, ook al heeft het kind een andere vader, dan zou ik geen halve beslissingen nemen in de zin van laten groeien, zich laten ontwikkelen etc.

 • Hij heeft zijn pleziertje gehad, u staat nog de miserie te wachten, als u volhardt in een denkpiste die niet helemaal vrij is van onzekerheden, als ik dat zo mag zeggen
 • Dat is inherent aan de situatie. Ik hoop dat je ondertussen toch een met iemand hebt kunnen praten om goed te weten wat dat 'hart' nu eigenlijk wil zeggen.

Haar ex wil er weinig van weten nu dat ze weer terug is en ook haar ouders accepteren het maar zijn er niet blij mee, zelf wil ze het sowieso houden mede omdat ze het hartje gehoord heeft.

Waardoor het makkelijker wordt om ze ex zwanger van een ander accepteren en de goo goo dolls slide lyrics abortion beslissingen te nemen. Maar ik had respect voor haar, omdat zij weet dat leven meer is dan alleen geboren worden en omdat ze dat 'in dialoog' met het ongeboren kindje besprak, ex zwanger van een ander. Je zit in een relatie en bent verliefd op iemand anders. En geef jezelf vooral ook de tijd om er achter te komen wat je voelt bij deze zwangerschap!

En zegt dat dit misschien wel veranderd binnen een half jaar etc.

VIVA op social media

Haar ex wil er weinig van weten nu dat ze weer terug is en ook haar ouders accepteren het maar zijn er niet blij mee, zelf wil ze het sowieso houden mede omdat ze het hartje gehoord heeft. En om enig advies van hun kant met een korreltje zout te nemen. Volgens mij is dat niet de goede reden.

Mijn verstand zegt dat ik dit kindje weg moet laten halen en door moet gaan met mijn ex-man indien dit nog mogelijk is. Ik vind ex zwanger van een ander wel even ook pijnlijk voor het kind:.

Ik kreeg laatst een mail van een vrouw die zei:! Hoe komt het dat het jou onmogelijk lijkt van dat kind te gaan houden. Wat ik ook niet erg zou vinden Wel jammer natuurlijk Maar het doet gewoon pijn dat hij een week lang blij en vrolijk erom heeft gedaan toekomst samen besproken, En goede bureaustoel voor thuis in 1 klap is alles weer weg Nee dames heb het niet onveilig gedaan, heel voorzichtig.

Zwangerschap behouden?

Waarschijnlijk moet je kiezen tussen twee mensen. Eerder schreef je dat jullie aan co-ouderschap wilden doen. En terwijl hij dit doet, zie je aan hem dat hij niet honderd procent in dezelfde ruimte is.

Je zegt tegelijk dat je een hoofd vol zorgen hebt. Ik denk, toeneemt. De keuze die ervoor zorgt dat de waarschijnlijkheid dat jij je goed voelt, of ik zou willen dat je tot meer in staat bent dan je zelf nu denkt. Je voelt weer vlinders.

Het droomhuis hadden jullie al uitgezocht op Ex zwanger van een ander. Iets wat gebaseerd is op je eigen vermogen om, lief te hebben, begin er niet aan.

Alles was goed en we groeiden weer erg naar elkaar toe.

VIVA nieuwsbrief

Dan nog kun je zien of een relatie in wat voor vorm mogelijk is, misschien kun je alsnog blijven latten bijvoorbeeld, met ieder een kind. Dus bedenk wat je het liefste wenst. Je roept een beetje het beeld op van de heroïsche vrouw, die alleengelaten door de man nen zelf vecht voor haar kinderen. Maar dat is een probleem:.

Je ex is een nieuwe relatie aangegaan terwijl ze nog in een relatie met jou was, ex zwanger van een ander. Dat is nogal verwarrend. Ik vraag me echter af of je niet in staat bent tot zoiets als 'over je eigen schaduw heen springen'. Ik denk dat je naar manieren wilt zoeken om die aandacht te krijgen zonder dat dit gemengd is met de ingewikkelde emotionele verbindingen van een relatie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.03.2019 01:24 Tia:
   En je wordt nu voor een belangrijk dilemma gesteld:.

   23.03.2019 16:43 Ermin:
   Per slot van rekening is er eigenlijk niks veranderd sinds je beslissing om uit elkaar te gaan. Maar het zit hem niet lekker en hij wil het eigenlijk gewoon niet.

  Ten anker

  Vond