• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Adobe flash player installeren op tablet

Gegevens
Gemaakt door: 08.03.2019
Auteur: Bibiche
Bekeken: 782

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Alle bovengenoemde programmas kunnen je helpen om Flash te installeren op een iPhone of Android device. Puffin Browser voor Android heeft als voordeel dat de browser regelmatig wordt geüpdatet naar de meest recente Flash versie, beschikbaar voor de desktop. Android, iOS en Windows.

Laten we voor dit voorbeeld kiezen voor muziek. Identificeer uw probleem en probeer de bijbehorende oplossing. Koop een I-pad en je hebt hetzelfde probleem…….. Scherm blijft zwart en flashplayer is niet geinstallerd. Deze app laat je makkelijk linkjes delen van sites die Flash bevatten.

Koop een I-pad en je hebt hetzelfde overige vaste activa betekenis. Adobe Flash is niet langer beschikbaar in de Google Play Store, dus we moeten het.

E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld. De volgende besturingssystemen adobe flash player installeren op tablet worden bijgewerkt:? Dan heb je de Flash Player nodig.

Flash is verleden tijd dus het is aan websites zich aan te passen.

Microsoft Surface Go — compact en licht werkstation. Ik heb van alles geprobeerd maar ik krijg het niet voor elkaar.
 • Veel websites zijn al overgestapt op HTML5 en andere technieken waardoor je er niet heel veel last meer van zou moeten hebben.
 • Momenteel is via deze directe links — links verwijderd, zie links in voorgaande zin voor directe links naar bestanden —   de meest recente Flash Player versie te downloaden. Ook wordt er zo nodig een game pad gesimuleerd om gebruik te kunnen maken van de pijltjestoetsen.

Stappen om problemen op te lossen met Flash Player op Windows 8

Dat is lastig te zeggen omdat dus geen enkele werking gegarandeerd is. De app is gratis te downloaden in Google Play Store. Alle tablets vergelijken Android tablets Apple iPad Windows tablets. Ik heb hetzelfde probleem, heb een acer en krijg de Apple ook niet geinstaleerd. Mocht het zo zijn dat je het APK bestand niet kunt vinden en je ook geen melding krijgt dat het bestand geopend of geïnstalleerd kan worden, download dan een bestandsmanager applicatie bijvoorbeeld File Expert waarmee je het APK bestand opzoekt en installeert.

Waar kan dat aan liggen?

Huawei Mate 20 Lite - niet beter dan de Honor Bedankt het werkt goed Reageer. Hoe kan een beperkte gebruiker ook apps installeren. De nieuwste bta-versie van Flash Player is op uw computer genstalleerd. Ik heb een Samsung Note 3 Neowerk nu met Android versie 4.

Gratis KinderBrowsers App voor Android tablet

Huawei Mate 20 Pro — nieuwe features zorgen voor te hoge prijs. Ik heb hetzelfde probleem, het apk bestand is geinstalleerd maar als ik naar de website ga zegt hij dat er een plugin nodig is om de inhoud te weergeven.

Wanneer je de download direct op je tablet start, staat het.

Bij het testen kwam deze popup namelijk niet tevoorschijn op Android 6. Mais opbrengst per ha op 31 juli Eerste teaser van Samsung Galaxy S10 verschi Het is erg lastig bij te houden wat er allemaal met Flash op Android gebeurt, is het toch wel handig om deze genstalleerd te hebben op mijn Galaxy Tab2.

Dit verandert de taal van de pagina. Alhoewel flash een aflopende zaak, met name omdat het niet meer ondersteund wordt. HP Spectre x chnd - bijna niets op aan te merken, adobe flash player installeren op tablet.

Flash Player inschakelen

Waar kan dat aan liggen? Op de originele pagina van de bovenstaande bron tabletsmagazine. Hoi Jan, Adobe heeft zelf de stekker getrokken uit Flash voor Android.

Acer Iconia One 10 B3-A40 door van oostende. Met bovenstaande oplossing ben je veroordeeld tot stichting camping het loze vissertje dordrecht nederland gebruik van Firefox Beta als browser. Ik wordt er moedeloos van. Mocht het zo zijn dat je het APK bestand niet kunt vinden en je ook geen melding krijgt dat het bestand geopend of genstalleerd kan worden, download dan een bestandsmanager applicatie bijvoorbeeld File Expert waarmee je het APK bestand opzoekt en installeert.

Handig, want dan hoef je niet meer met USB kabels aan de slag. Daarnaast kan het een muis en adobe flash player installeren op tablet simuleren, zodat je meer een desktop-achtige ervaring krijgt. Een app die je downloadt uit de Play Store maakt als het goed is geen gebruik van Flash, adobe flash player installeren op tablet.

Dolphin Browser

Wiko View 2 Plus — complete smartphone-ervaring, maar niet zonder gebreken. Smartphone, tablet of convertible: Helaas heeft Adobe deze applicatie verwijderd waardoor je aangewezen bent op een andere manier om toch Flash content te kunnen bekijken.

Huawei Mate 20 Pro - nieuwe features zorgen voor te hoge prijs. Dubbelklik op het installatiebestand om de installatie van Flash Player te starten.

Bedankt, ik zag dat ook.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.03.2019 03:29 Ticho:
   De volgende uitleg laat je in detail zien hoe je dit doet.

  Ten anker

  Vond